Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

четвъртък, 2 октомври 2014 г.

Официалните роли в "Magic Mike XXL" са разкрити
Пълният актьорския състав за продължението на "Magic Mike XXL" е официално обявен! В  "Magic Mike XXL" се завръщат звездите Чанинг Тейтъм, Матю Бомър, Джо Манганиело, Кевин Наш, Адам Родригес и Габриел Иглесиас, а към тях ще се присъединят Елизабет Банкс (Игрите на глада), Доналд Глоувър ("Общността"), Амбър Хард (Дневникът на едно пиянде), Анди Макдауъл (Танцуването забранено!), Джейда Пинкет Смит ("Готъм"), и Майкъл Страхан ("Живей с Кели и Майкъл"). Съобщението бе направено днес от Грег Силвърман, президент Creative Development и Worldwide Production, Сю Крол, председател на Worldwide Marketing и International Distribution, и Warner Bros. Pictures.

Новият филм ще бъде режисиран и продуциран от носителя на награда "Еми" Грегъри Джейкъбс (Зад свещника), който е служил като продуцент на Професия: Стриптийзьор, както и множество други функции в проточилото се сътрудничество със Стивън Содърбърг. Magic Mike XXL също събира отново продуцентите от първия филм - Ник Векслер, Чанинг Тейтъм и Рийд Каролин. Филмът ще бъде по сценарий на Каролин. Содърбърг, който беше режисьор на първия филм, ще бъде изпълнителен продуцент.

Историята продължава три години по-късно, когато Майк вече се е отказал от професията точно в пика на кариерата си. Magic Mike XXL разказва за останалите момчета от клуба на Стриптийзьорите, които планират едно грандиозно, финално шоу в Миртъл Бийч, споделяйки прожекторите с легендарния Майк. По пътя към окончателното им шоу, те спират в Джаксънвил и Савана, за да подновят стари запознанства и да намерят нови приятели. Майк и момчетата научат някои нови движения и се отърсват от миналото по изненадващ начин.

При обявяването, Силвърман каза: "Професия: Стриптийзьор" угоди на огромната тълпа от фенове, и оправда критиката пред публиката и критиците по целия свят. Очакваме с нетърпение да продължим магията на филма с толкова много талантливи личности, които правят този филм толкова успешен - както пред, така и зад камерата. - "И приветствам тези прекрасни допълнения към актьорския състав "

Крол също сподели: "Професия: Стриптийзьор" зарадва публиката навсякъде с един забавен и завладяващ поглед към един свят, който малко хора някога опитват и виждат, превръщайки се едновременно в критичен и търговски триумф. Ние сме развълнувани да върнем тези запомнящи се герои обратно към големия екран, заедно с някои вълнуващи нови такива, в една история, която ще ги отведе още по-далеч. "

Премиерната дата на филма е обявена за 01 юли, 2015 г.

Коментари: