Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

понеделник, 27 октомври 2014 г.

Инфо и трейлър на предстоящия "Insidious: Chapter 3"Първата част на "Астрал" (Insidious) разказа историята на Джош и Рене Ламбърт и синът им Далтън, които се сблъскват с демоните, които обладават момчето. "Insidious: Chapter 2", ужасяващата втора част, продължава да разказва историята на преследваното от духове семейство Ламбърт, докато те се стремят да разкрият мистериозна тайна от детството им, която ги свързва с опасния свят на духовете.

eOne ще разпространява филма в Канада, Великобритания и Испания, а Sony ще разпространи филма в останалата част на света. Джейсън Блум от "Blumhouse", който продуцира предишните два филма от поредицата, ще продуцира и следващия със завръщането и на продуцента Орен Пели и заместник създателят на поредицата - Джеймс Уан, който режисира първите два филма, написани от Лий Ланел.

"Insidious" излезе през 2011, а "Insidious: Chapter 2" е издаден през 2013 - и двата събраха общата сума от 257,0 милиона щатски долара в световен мащаб.

Insidious: Chapter 3
Предисторията се развива много преди обсебването на семейство Ламбърт, и по-точно за надарения екстрасенс Елиз Рение, която неохотно се съгласява да използва способността си да се свърже с мъртвите, за да помогне на тийнейджърка, която е преследвана от опасно свръхестествено същество.

Премиерната дата за кината в Америка е насрочена за 29 май, 2015 г.
Коментари: