Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

четвъртък, 2 октомври 2014 г.

Ема Уотсън и Даниел Брюл заедно в историческата драма "Colonia"Звездата от "Хари Потър", Ема Уотсън се е запътила в зона на военни действия за следващата си главна роля във филма "Colonia", от носителя на Оскар - германския режисьор Флориан Галенбергер.

Уотсън играе Лена, млада жена, чийто съпруг Даниел (Даниел Брюл) е отвлечен от тайната полиция на Пиночет по време на Чилийския военен преврат през 1973. Лена трябва да се присъедини към опасен култ в блокираната зона Colonia Dignidad, за да го спаси.

Галенбергер, който спечели Оскар през 2001 за чуждоезичен късометражен филм - Quiero Ser, написа сценария за "Colonia" с Торстен Венцел. Снимките ще започнат до края на годината като едни от предвидените места за това са Люксембург, Мюнхен, Берлин и Южна Америка.

Уотсън също участва в разбиващия класацията бокс-офис хит на Дарън Аронофски - "Ной", и също така й предстои участие в психологическа драма на Алехандро Аменабар Регресия. Брюл, който е работил с Галенбергер по филмите "Йохан Рабе" и "Хонолулу", е номиниран за Златен глобус за ролята си като решителен пилот от Формула 1 във филма "С пълна газ" на Рон Хауърд.


Коментари: