Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

неделя, 19 октомври 2014 г.

Най-лошите филми с най-добрите трейлъри


Тези невероятни филмови трейлъри можеха съвсем спокойно да бъдат направени на късометражни филми, защото просто те са велики. Разбира се, те отчасти изглеждаха страхотно в сравнение с филмите, които те промотираха ...които бяха ужасни. Оказва се, че много скапани филми бяха рекламирани от някои доста фантастични трейлъри. Ако само някои от тези филми се бяха придържали към съдържанието от трейлър клиповете. По този начин публиката не трябваше да седи два часа да ги гледа.

Някои от тези трейлъри заслужават престижни награди, а филмите, които представяха често бяха номинирани за Златните награди Малинки или "Малинките". Филми като "Тайния живот на Уолтър Мити" и "Stranger Than Fiction", имат такива прекрасни трейлъри, които вдъхновяват зрителите в един баланс на забавна комедия сред неговата дълбочина. За съжаление техните пълнометражни филми не бяха толкова успешни. В света на комиксите, трейлърите на "Мъж от стомана" и "Супермен се завръща" бяха по-добри, отколкото съответните им филми.


1. Prometheus / Прометей
Трейлъра на "Прометей" има три милиона преглеждания за три дни. Най-висока оценка аспект на посредствен филм бяха невероятните му визуални ефекти, които са в изобилие в трейлъра (като изключим глупавия сюжет на филма).
2. Max Payne / Макс Пейн
"Макс Пейн" беше ужасно преглеждан филм от 2008 г. Благодарение на какво? На страхотното действие и сладкия стил, представени в трейлъра.
3. Superman Returns / Супермен се завръща
"Супермен се завръща" беше огромно разочарование. В действителност страхотния трейлър накара феновете да очакват нещо много по-голямо и велико, за жалост обаче те бяха подмамени.
4. Star Wars Episode I: The Phantom Menace / Star Wars Епизод І: Невидима заплаха
Въпреки че филмът не беше особено добре разглеждан, Невидима заплаха разтърсва с убийствен трейлър. Тази атракция беше толкова популярна, че в един момент онлайн сървърите претовариха.
5. The Last Airbender / Последният повелител на въздуха
Последният повелител на въздуха е живото доказателство, че М. Найт Шаямалан се е запътил право надолу. Но не бихте предположили това от развлекателния трейлър.
6. Battle: Los Angeles / Битка: Лос Анджелис
Този филм от 2011г. на Арън Екхарт филм има само 35% добри сцени и добър сюжет. Въпреки това от трейлъра оставаме с друго впечатление и той си заслужава на 100%.
7. Transformers: Dark of the Moon / Трансформърс: Тъмната страна на луната
Официално считан за "гнил" от феновете на сагата, единствената добра страна на филма от 2011г. е естетиката. За щастие трейлърът е пълен със страхотно действие без досадния сюжет.
8. John Carter / Джон Картър
Трейлъра на "Джон Картър" е дори по-вълнуващ от самия филм. За жалост, въодушевените фенове бяха разочаровани в кината.
9. Cliffhanger / Катерачът
Трейлъра на "Катерачът" трябваше да ни остави да висим. Велик трейлър, който се насочи право надолу, след като добавиха още час към него да стане филм.
10. The Incredible Hulk / Невероятния Хълк
"Невероятния Хълк" беше далеч от невероятното. И все пак трейлъра от 2008 г. си заслужава времето на публиката!
11. Jennifer's Боди / Тялото на Дженифър
"Тялото на Дженифър" не беше точно толкова популярен, колкото предишните усилия на сценариста Диабло Коуди в Джуно. И все пак черната комедия най-добре си пролича в трейлъра.

12. Man of steel / Човек от стомана
С рейтинг на филмовите ревюта 55%, "Човек от стомана" не си струва гледането на голям екран. Освен ако не можете да гледате трейлъра от YouTube в киното.
13. The Matrix Revolutions / Матрицата: Революция
Това беше един много разочароващ финал на трилогията. Фактът, че трейлърът е толкова добър може да бъде частично виновен.
14. The Texas Chainsaw Massacre / Тексаско клане
Трейлърът е невероятен, а и "Тексаско клане" сам по себе си беше номиниран за награда. Въпреки това, номинацията от 2003 г. е в категорията "Най-лош римейк или продължение."
15. The Cabin in the Woods / Хижа в гората
Тази продукция от 2012 г. на Джос Уедън не трябваше да продължи повече от две минути. Трейлърът е по-страшен, отколкото самия филм.


Коментари: