Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12503
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

вторник, 7 октомври 2014 г.

"Живите мъртви" с подновен шести сезонСамо няколко дни преди премиерата на пети сезон на "Живите мъртви", AMC обяви, че те са подновили сериала и за шести сезон през следващата година.

"Ние сме изключително развълнувани и чакаме с нетърпение 12-ти октомври, за да споделим новите епизоди на "Живите мъртви" с феновете по целия свят",заяви президентът на AMC - Чарли Колиър. "В очакване на премиерата на сезон пет в неделя, AMC гордо потвърди, че дойде реда и на шести сезон на тази необикновена поредица. Благодаря на Робърт Къркман, Скот Гимпъл, на страхотните продуценти на изпълнителите, и на целия екип, който дава живот на този завладяващ свят и на тези богати герои. Ще видите още много мъртви занапред благодарение на техните впечатляващи, колективни усилия."

Скот М. Гимпъл ще се завърне като изпълнителен продуцент за шести сезон, заедно с Робърт Къркман, Гейл Ан Хърд, Дейвид Алпърт, Грег Никотеро и Том Люс. AMC също наскоро обяви, че предвиждат потенциални серии на "Живите мъртви", базиран на нова история и нови герои от Робърт Къркман.

Базиран на основа на комикс, създаден от Робърт Къркман, Тони Мур и Чарли Адлард, пети сезон на "Живите мъртви" е с премиери в неделя, 12 октомври. Включва звездите Андрю Линкълн, Норман Рийдус, Стивън Йеун, Лорън Коан, Чад Колман, Чандлър Ригс, Мелиса Макбрайд, Данай Гурира и Емили Кини.

Коментари: