Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

понеделник, 6 октомври 2014 г.

Майкъл Б. Джордан говори за "Фантастичната четворка" догодина


Някои неща никога не се променят, така е и за първото семейство на Marvel - Фантастичната Четворка, и техните костюми, които останаха до голяма степен непроменени от създаването си през 1961 г. Майкъл Б. Джордан, който ще поеме ролята на Джони Сторм в римейка предвиден за догодина, се изрази много гласно за разликите в предстоящия филм и как ще има по нещо ново да се добави към всеки аспект в това число и костюмите.

В интервю актьорът разкри детайли за новия външен вид, който той нарича "предпазни костюми".

"Това е нов външен вид. Ние всички сме в предпазни костюми", каза той. "Процесът на вмъкването в костюмите определено отнема известно време - да се облича и съблича това нещо. Костюмите бяха малко по-плътни по време на снимките. Но се справихме, човече. Това беше процес, но ние го направихме. Това беше и е упорита работа."

Със сигурност има смисъл за героя на Джордан, Човешката Факла - да бъде облечен в херметичен костюм, но какво да кажем за другите главни герои?

Към Джордан ще се присъединят и Джейми Бел, Кейт Мара и Майлс Телър, които ще играят титулярния отбор в предстоящия филм. Тоби Кебел също ще се появи като Виктор Вон Дуум заедно с Рег Е. Катий като д-р Франклин Сторм и Тим Блейк Нелсън като Харви Елдър, известен още като Къртицата.

Режисьор е Джош Транк, а "Фантастичната четворка" се очаква да се появи по кината от 7 август, 2015 г.

Коментари: