Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

неделя, 5 октомври 2014 г.

Излезе първия клип от третия сезон на "Стрелата"
Само на няколко дни разстояние сме от премиерата на сезон три на Стрелата ("Arrow") и The CW пуснаха за първи път пълен клип озаглавен "The Calm" - епизодът е официално описан, както следва:

"С престъпност в Старлинг Сити на рекордно ниско ниво благодарение на Стрелата и неговия екип, Оливър си мисли, че най-накрая може да балансира да бъде както Стрелата така и Оливър Куийн и да покани Фелисити на среща. Такива са плановете му, докато не се появява нов злодей (гост звездата Питър Стормеър), който твърди, че е наследил наркотика Vertigo от наскоро починалия граф, Оливър е хванат неподготвен и някой близък до него ще пострада.

Оливър и новообучения Рой тръгват по следите му. Междувременно Дигъл става баща, Ланс е повишен в капитан, Лоръл се присъединява към вътрешния кръг на Стрелата, а Фелисити получава работа на непълно работно време в електронен магазин, за да свърже двата края. Също така Оливър се бори да си възвърне неговата компания, Queen Consolidated, и се изправя срещу един много достоен противник - чаровния Рей Палмър."

Режисиран от Глен Уинтер, по история на Грег Берланти и Андрю Крайсбърг, и пиеса написана за телевизията от Марк Гъгенхейм и Джейк Кобърн, епизодът ще бъде излъчен на 8 октомври, а Стрелата се излъчва всяка сряда от 8 по The CW.

Коментари: