Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

петък, 24 октомври 2014 г.

Брадли Купър натрупа тонове маса за "Американски снайперист"


Актьорът Крис Прат се превърна от недопечен комик в екшън звезда, когато подписа да играе в "Пазителите на Галактиката", но той не е единствената звезда на този филм, която наскоро се е наложило да натрупа мускули за роля.

Както се оказва, Брадли Купър е бил много отдаден за неговото участие във филма на Клинт Истууд - "Американски снайперист" и е натрупал доста тегло в процес на подготовката.
В предишно интервю преди предстоящия филм, Брадли Купър признава, че е напълнял с 40 кила, за да си позволи по-точно да изпълни ролята и да представи Крис Кайл, морския тюлен, за когото е филмът.

С помощта на "строга диета и тренировъчен режим", Купър натрупал мускулната маса, която той почувствал, че е необходима за представянето на героя по-точно. Голяма част от усилията му се дължат на факта, че той усеща, че трябва да представи Кайл точно от уважение към неговото семейство.

"Аз трябваше да го направя правилно заради него и неговото семейство, наистина нямах друг избор. Седя си на масата в трапезарията, говорейки с бащата на този човек и майка му. И неговите деца и съпругата му са там. А той е починал. Знаейки, че те предоставят всичките си истории за него в ръцете ти и отговорността, която идва от това наистина е уникална."

Дори и от трейлъра се вижда колко напомпан е Купър.

В допълнение към променящата му физическа форма за "Американски снайперист", Купър също е трябвало да работи и с Морски Тюлени, за да се гарантира, че ще притежава точните движения. Актьорът започнал работа веднага заедно с войници, които са работили заедно рамо до рамо с Крис Кайл. Сред тях е Кевин Лакц, снайпериста партньор на Кайл по време на последните му две мисии, който също е служил и като технически консултант за филма.

В реалния живот, Крис Кайл държи военния рекорд на САЩ за най-много снайперистки убийства, след като е служил в продължение на десетилетие и изпълнил множество мисии в Ирак. По времето му в чужбина, той е имал 160 потвърдени убийства - разбивайки предишния рекорд от 109. Това е и елемента от филма, по който Купър е работил усилено, за да разбере напълно.

"Въпреки че през повечето време бях актьорът, който гледа през мерника, в крайна сметка от другата страна на мерника има човешки същества. Спомням си веднъж тръпките по тялото си, когато осъзнах какво е трябвало да прави."

Купър е работил усилено, за да направи този филм в продължение на години - дори още когато подписа през 2012 г. и, макар че имаше време, когато Стивън Спилбърг е бил обмислян за режисьор, щафетата в крайна сметка е предадена на Клинт Истууд.

"Американски снайперист" тръгва по кината в Америка от 16 януари 2015 - квалифицирайки се директно за Оскарите.


Коментари: