Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

неделя, 5 октомври 2014 г.

Трейлър и инфо за филма на Клинт Истууд "Американски снайперист" с участието на Брадли Купър
От Уорнър Брос пуснаха първия трейлър на режисьора Клинт Истууд и предстоящата му военна драма - "Американски снайперист", с участието на Брадли Купър и Сиена Милър.

Купър играе Крис Кайл, най-смъртоносния снайперист във военната история на САЩ. Но има и нещо много повече в него, отколкото само уменията му като снайперист.

Щатският военноморски тюлен Крис Кайл е изпратен в Ирак само с една мисия: да защити братята си по оръжие. Неговата изключителна прецизност спасява безброй животи на бойното поле, разказват се истории за смелите му подвизи. Той печели прозвището "Легендата". Въпреки това репутацията му също расте зад вражеските линии, поставяйки цена за главата му. Той става основна цел за бунтовниците. Също така е изправен пред различен вид битка на домашния фронт: стреми се да бъде добър съпруг и баща от другия край на света.

Въпреки опасността, както и отражението върху семейството си у дома, Крис служи през четири мъчителни мисии в Ирак, олицетворяващи мотото на Тюлените да "не оставят човек в беда." Но след завръщането си при жена му, Тая Рене Кайл (Милър), и при децата си, Крис осъзнава, че той е във война, която не може да остави след себе си.

"Американски снайперист" ще се появи по кината от 16 Януари, 2015 г.

Коментари: