Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12503
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

сряда, 1 октомври 2014 г.

Леонардо Ди Каприо ще продуцира филма "Американски вълк"Леонардо Ди Каприо ще продуцира филма "Американски вълк", история по действителен случай за правата на животните.

След ролята си на Джордан Белфърт в миналогодишния филм "Вълкът от Уолстрийт", звездата Леонардо Ди Каприо се заема с още една истинска "Вълча" история, с участие на истински вълк. Холивудският вестник "Рипортър" съобщава, че Леонардо Ди Каприо ще продуцира филма Американски Вълк, базиран върху предстоящата книга на Нейт Блейксли.

"Американски Вълк", с чиито издателски права наскоро се сдоби издателството Crown, разказва истинската история на 06 (нула-шест) сива, алфа-вълчица, която след като е била изучавана и проследявана в продължение на години, е била убита извън границите на Национален парк Йелоустоун, само една година, след като видът отпада от списъка на застрашените видове.

Ди Каприо и Дженифър Килоран ще продуцират филма чрез продуцентската компания Appian Way заедно с Кевин Маккормик от Langley Park. Все още не се знае дали Ди Каприо има някакъв интерес за участие в този филм, но очаквайте скоро още информация за филма.


Коментари: