Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

сряда, 29 октомври 2014 г.

Хари Потър се завръща на големия екран


Като част от днешните големи новини - от студиото на Warner Bros. разкриха бъдещето на нова гигантска поредица: "Fantastic Beasts" / "Фантастични зверове". Филмът ще бъде адаптация по книгата на Дж. К. Роулинг - "Fantastic Beasts and Where To Find Them", която излезе през 2001 г.

От Warner вече определиха дата на първия филма от поредицата на Зверовете, която ще се съсредоточи върху автора на учебника на Хогуортс, Нют Скамандър. През 2016 г. ще можем да гледаме първият филм по книгите на Дж. К. Роулинг след "Хари Потър". От студиото още споделиха, че двата последващи филма ще се появят между 2018 г. и 2020 г.

Главният изпълнителен директор Кевин Тсуджихара каза, че "Фантастични зверове" ще бъдат "най-малко една трилогия".

Книгата се развива около 70 години преди началото на историята на момчето магьосник и, макар да е дебела само 54 страници, ще даде материал за цяла трилогия. В момента Роулинг работи по сценария за филма, чието действие ще започне в Ню Йорк. Припомняме, че книгата не успя да стане толкова популярна, колкото основната поредица. Не е ясно дали самата Роулинг има желание да работи по филма или е притисната от договори. Припомняме, че в началото авторката не бе съгласна дори да се снимат филми по "Хари Потър".

Ако не друго, Дж. К. Роулинг поне е развълнувана - миналата седмица авторката туитна анаграма, в която казваше, че чете сценария и "първото изречение на резюмето на историята на Нют Скамандър, споделяйки че засега той ще остане в Ню Йорк".

Коментари: