Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

вторник, 21 октомври 2014 г.

Артистите от "Стар трек" намекват за трети филм с феноменална история


Благодарение на критичните и търговските успехи на първите два филма, феновете очакват с нетърпение това, което режисьора Роберто Орси е подготвил за предстоящия "Стар трек 3". Новите филми може да са малко по-спорни, заради вземането на някои елементи от "Star Wars", стил Sci-Fi, но режисьора не се е отдалечил от оригиналната история и разчита само на класически образи от поредицата и няма съмнение, че те донесоха обратно светлината на прожекторите към филма на една нова публика.

Въпреки че Джей Джей Ейбрамс няма да дърпа конците този път (той е продуцент, все пак), екипът на продукцията ще продължи използването на скандалния "мистериозна кутия" кино стил, като досега има много малко конкретна информация за проекта. Самият Орси се дразни, че той избира за нещо малко по-оригинално този път с емблематичната петгодишна мисия на предприятието да се използва като точка за изстрелване.

Самият Орси предпочита нещо малко по-оригинално този път, за емблематичната петгодишна мисия на кораба Ентърпрайз, която ще се използва като точка за начало на филма и като основна история, но само толкова знаем засега.

А сега и някои от членовете на актьорския състав на "Стар трек 3" започнаха да правят намеци. И двамата Карл Ърбан и Джон Чо наскоро отделиха време да хвалят това, което развива Орси, казвайки, че то има потенциала да бъде един от най-добрите филми от поредицата.
Първо, Ърбан беше помолен да сподели чувствата си за предстоящия трети филм. Актьорът може да не е чел сценария все още, но новия Боунс е чувал някои много положителни неща за това какво предстои.

"Ще се срещна с Джей Джей (Ейбрамс) след няколко дни и очаквам с нетърпение това. И най-важното е, че филма ще бъде феноменален. Въз основа на това, което чувам от концепцията, ще разтърсва и вие ще го обикнете. "

Това не би трябвало да учудва никого, че по време на тези ранни етапи, Урбан няма нищо като информация, но има големи надежди за третата история на "Стар трек". От всички членове актьорския състав, Ърбан е може би един от най-големите Трек фенове (той преследва ролята си след като е гледал оригиналния сериал на DVD със сина си), така че разказът на филма е нещо, което го вълнува много, това е и достатъчна причина да вярваме, че и колегите му от борда на Ентърпрайз ще бъдат също толкова очаровани от него, както е и той.

Чо е в една и съща лодка като Ърбан, за което той (уж) не знае нищо за замисъла на филма, но също е развълнуван за предстоящите възможности.

Попитан конкретно какво мисли за новаторските умения върху филма на първокурсника Орси. "Аз съм абсолютно уверен в Боб. Никой не познава по-добре тези герои от Боб. И никой не знае вселената на "Стар трек" по-добре от Боб. Мисля, че той ще удиви хората. "

Това не е първият път, когато член на актьорския състав изрази подкрепата си за Орси начело. Преди това, Саймън Пег нарече Орси "най-Трек" от хората с, които е работил по последните филми Трек, отеквайки изявленията направени от Чо. Докато някои фенове предпочитат да видят някой с малко повече опит зад камерата, вярно е, че Орси е солиден избор, в смисъл, че е запознат с вселената и героите (благодарение на неговия сценарий на първите два филма). В идеалния случай той дори е научил едно или две от Ейбрамс и ще бъде в състояние да продължи стила на поредицата с третия транш.

За съжаление тези цитати не предоставят нов поглед по отношение на първостепенния разказ на "Стар трек 3". Единствената подробност е, че повишилото се наскоро на преден план потенциално участие на Уилям Шатнър.

Но като сложим това настрана все още се знаем толкова сега, колкото знаехме преди месец, но все още е чудесен знак да видим как актьорите изразяват ентусиазъм за концепцията. От самото начало Орси е искал да се върне към философските елементи, които накараха "Стар трек" да се откроява, така че визиите му да направляват филма от самото му създаване. Малко промяна на темпото и пространството от последните два филма може да бъде нещото, от което отборът се нуждае и наистина да взриви феновете.

"Стар трек 3" трябва да бъде пуснат по кината някъде през 2016 г.

Коментари: