Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

събота, 25 октомври 2014 г.

Батман срещу Супермен и защо Бен Афлек има предимство пред Крисчън Бейл


Звездата от "Човек от стомана" Хари Леникс сподели как се чувства от факта, че Бен Афлек ("Не ме забравяй") ще е в ролята на Батман в "Батман срещу Супермен: Зората на правосъдието", и разкрива защо той смята, че американският актьор има предимство пред британския Крисчън Бейл.

"Мисля, че той ще бъде перфектен", каза актьорът на радиоводещия, когато беше попитан какво мисли за звездата от "Не ме забравяй", за ролята му на Батман. "Особено развълнуван съм, че ще работим с един американски актьор, това се случва все по-рядко. Последният човек, който свърши чудесна работа по филма беше Крисчън Бейл - а той е британец. Мисля, че когато някой не трябва да влиза в ролята на американец и да се въплъщава в този етнос, това му дава преднина. И знаейки колко интелигентен и умел е той като режисьор и актьор, мисля, че той ще свърши чудесна работа."

Това е един интересен поглед защо Афлек може да има предимство над своя предшественик, но британеца Хенри Кавил не изглежда да има твърде много проблеми въплъщавайки се в духа на може би най-американския супергерой на всички времена - Супермен.

Коментари: