Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12503
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

неделя, 5 октомври 2014 г.

Трейлър и инфо на филма "Игра на кодове"The Weinstein Company разкри нов трейлър на филма "Игра на кодове", с премиерна дата по кината от 21 ноември, и с участието на Бенедикт Къмбърбач, Кийра Найтли, Матю Гуд, Марк Стронг, Рори Киниър, Чарлс Данс и др.

Трейлърът показва пълния обхват на Втората световна война и на историята за революционния и технологичен напредък по това време. Филмът вече се счита за първенец за сезона на наградите с номинации за "Най-добър филм". Дебютът на английски език на норвежкия режисьор Мортен Тилдум (Headhunters), чийто филм беше оценен на неотдавнашните 39-ти Филмови и Фестивални Награди в Торонто, където спечели голямата награда "Избор на публиката" за най-добър филм."

В "Игра на кодове", Бенедикт Къмбърбач играе Алън Тюринг, гениалния британски математик, логик, криптолог и компютърен учен, който е ръководител на атаката да се разбие Немския Енигма Код, който спомогна на съюзниците да спечелят Втората световна война. Тюринг продължи да съдейства за развитието на компютрите в университета в Манчестър след войната, но е бил преследван от правителството на Обединеното кралство през 1952 г. за хомосексуални актове, които страната се считат за незаконни.Коментари: