Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

четвъртък, 16 октомври 2014 г.

Новият филм на "Фантастичната четворка" няма да има нищо общо с последния


Въпреки че се знае за предстоящия нов филм на "Фантастичната четворка" и рестартирането на проекта в големи висини, по-рано тази година със затворения сценарий и актьорски състав, допълнителната информация за напредъка на филма се държи в тайна. По-рано тази седмица обаче, Майлс Телър, една от звездите на поредицата, не само разкри повече подробности за филма, но също така даде да се разбере, че този нов римейк няма да има нищо общо с последните два.

Базиран на комикс поредицата на MARVEL, във филма ще се включат предстоящите филмови звезди - Телър като Рийд Ричардс (Mr. Fantastic), Кейт Мара като Сю Сторм (The Human Torch), Майкъл Б. Джордан като Джони Сторм (Човешката Факла), и Джейми Бел като Бен Грим (Нещото). От страна на злодеите, Тоби Кебъл ще играе Доктор Дуум, а Тим Блейк Нелсън е определен да играе Харви Елдър, известен като къртицата. Феновете все още не са видели официални кадри или снимки от проекта на Джош Транк, независимо от факта, че продукцията започва през август и е планирано да се появи по кината следващото лято.

Също толкова малко се знае и за сюжета (написан от сценариста на "Х-Мen: Дни на отминало бъдеще" - Саймън Кинберг) или колко близо ще се придържа филма към комикса, въпреки че неофициално бе пусната информация по-рано това лято, която твърдеше, че "Фантастичната четворка" стават супергерои след лабораторен експеримент, който се е объркал. Според слуховете групата случайно отваря портал към друго измерение и в процеса на експеримента получават силите си поради излагане в този нов свят. До този момент обаче, описанието остава чиста спекулация, тъй като нищо не е официално потвърдено.

Макар че благодарение на Телър, феновете вече знаят най-малко едно нещо със сигурност: адаптацията на филма от 2015 г. няма да има нищо общо с версията от 2005 г.

Коментари: