Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12503
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

петък, 3 октомври 2014 г.

Крал Артур намери неговата нова Гуиневир в лицето на Астрид Берже-Фрисби

Уорнър Брос и режисьорът Гай Ричи (Шерлок Хоумс) се движат с бързи темпове с новия си проект по легендарната приказка за Камелот и "Рицарите на кръглата маса: Крал Артур". Европейският модел и актриса Астрид Берже-Фрисби ("Синове на анархията") бе избрана да играе Гуиневир.

Берже-Фрисби първо привлече вниманието в Америка през 2011 г., когато тя игра заедно с Джони Деп и Пенелопе Крус като русалката Сирена във филма Карибски пирати: В непознати води, който събра един милиард долара в световен мащаб.

Не е ясно дали това оставя Елизабет Олсен, която беше определена да играе главната женска роля във филма, само преди няколко седмици, въпреки че тя може да играе различна роля. Или това, или Берже-Фрисби ще я замени.

По сценарий на Джоби Харолд, историята на крал Артур ще се върне по целия път обратно до 15-ти век. За вдъхновение при написването на сценария служеха приказки от Томас Малори, наречени "Le Morte d'Arthur".

"Рицарите на кръглата маса: Крал Артур" е насрочен с премиерна дата 22 юли, 2016 г., с планове за заснемане през февруари 2015 г. в Лондон (тъй като по същото време Дисни планира да започне продукция на следващия филм от поредицата "Карибски пирати", вероятно може спокойно да се предположи, че Берже-Фрисби няма да участва в него.


Коментари: