Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

понеделник, 13 октомври 2014 г.

"Заразно зло" и "Подземен свят" се запътват към телевизията


Оказва се, че още две женско-центрирани, фентъзи-екшън героини се запътват към малкия екран, а именно поредиците на "Заразно зло" и "Подземен свят".

Въпреки забавянето на продукцията поради факта, че Мила Йовович ще има още едно бебе със съпруга си, гений в телевизията - Пол Андерсън, шестият филм на "Заразно зло: Последната глава", може да бъде последван от спин-оф шоу от Constantin Film. Председателят на студиото Мартин Московиц потвърди, че компанията се движи агресивно към "започване на снимки през следващата година на най-малко две или три международни предавания", включително "Заразно зло" и "Реликвите на Смъртните".

Друга новина бомба бе пусната на Комик Кон в Ню Йорк, където първообразният режисьор на "Подземен свят" Лен Уайзман, който сподели за продължение на филма, вероятно "Подземен свят: Следващо поколение", с участието на Тео Джеймс - Дейвид от четвъртия филм - както и завръщането на съпругата му Кейт Бекинсейл в различен филм... както и в телевизионно шоу!

"Има няколко неща, които се разработват в момента", каза Уайзман. "Има някои персонажи, които ние наистина харесваме. Има нещо повече от продължение на някои от героите, както направихме с "Възходът на Върколаците", и друг филм се разработва с участието на Кейт вероятно, а също и телевизионен сериал. Това е нов вид разширяване на тази вселена по много начини."

С четири или пет продължения под ръка, съответно е ясно, че и "Подземен свят" и "Заразно зло" имат достатъчно дълголетен материал, за да се поддържа трансмедиена поредица, така че телевизията изглежда като най-естественото място да се запътят. Звезди като Скарлет Йохансон и Киану Рийвс сами по себе си се отправиха към телевизионните сериали, така че не се изненадвайте да видите Бекинсейл или Йовович като не по-малко интересни хедлайнери на самите предавания.

Коментари: