Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

понеделник, 20 октомври 2014 г.

За тренировките във фитнеса на звездата от сериала Arrow / Стрелата - Стивън Амел


Този актьор всъщност тренира като супергерой - и той е впечатляващ!

Стивън Амел, звездата от хитовото ТВ шоу Arrow на CW, тича, извисява се, изкачва се, и се преобръща във фитнеса.

Актьорите, които играят супергерои са добре скроени. Всичко е цел да носят тези безпощадни костюми. Но благодарение на дигиталните ефекти и каскадьори, те могат да се концентрират повече върху актьорските си умения, отколкото се опитват да постигнат това във формата на свръх силните си герои.

И после ето го Стивън Амел, звездата на хитовото ТВ шоу Arrow / Стрелата на CW. Човекът се движи като супергерой на екрана и извън екрана. Гледайки го как тренира, може да повярвам, че наистина е с качулка Vigilante / Отмъстител, който скача нагоре и надолу и виси по везни и високи участъци от скеле в измисления престъпен град на шоуто. Той се извисява, спуска, изкачва, обръща, и още какво ли не. И подобно на Arrow / Стрелата, Амел го прави да изглежда лесно.

"Той е фитнес маниак", казва Би Джей Гадур, мъжки здравен фитнес съветник. "Той има котешки рефлекси, и пълно овладява собственото си телесно тегло, както и високо ниво на състоятелност, което да му позволява да преминава безпроблемно между различни умения и движения. За да направи това той е атлет от световна класа.

Коментари: