Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

вторник, 28 октомври 2014 г.

Как "Arrow/Стрелата" и "Gotham/Готъм" кръстосаха пътища и защо това никога няма да се случи отново?Марк Гугенхайм и Дани Кенън обясняват как Куин Консолидейтед се озова в "Gotham/Готъм".
Въпреки че са излъчвани по отделни канали, двете предавания по хитър начин пресякоха пътя си. И двете са базирани на комикси на DC и споделят общи продуценти. Но въпреки всички наши желания и надежди, съжалявам, фенове... но това няма да се случи отново.

Но нека напомним за какво става на въпрос: вторият епизод на "Готъм" се излъчи по FOX на 29 септември и това предизвика много спекулации. На първо място и двете предавания споделят един и същ злодей на име Кукловод - злодей, който може да съществува и в двете времеви линии на предаванията едновременно: "Готъм" се разказва за "миналото", а "Стрелата" за "настоящето".

Но какво е по-голямото доказателство? В един кадър на хоризонта на Готъм, фенове с орлов поглед забелязаха логото на Куин Консолидейтед... което показва, че главният герой на "Arrow" - Оливър Куин (или може би баща му), може да има роля в бъдещето на Батман.

Като се има предвид, че по време на излъчването на епизода на "Готъм" от MTV News разговаряха с изпълнителния продуцент на "Arrow" - Марк Гугенхайм, по телефона, е съвсем нормално да зададат въпроса откъде дойде идеята за пресичането на пътищата на двете предавания.

"Знаете ли, това е чудесен въпрос!", каза Гугенхайм. "В интернет видях как се изтъкваше пред мен логото на Куин Консолидейтед - или поне това, което приличаше на логото на Куин Консолидейтед. Все още се опитвам да разбера дали е умишлено или не. Нека просто да кажа, че разследването е в ход."

Считайте разследването за разрешено, господин Гугенхайм. По време на наскоро проведеният New York Comic Con, зададохме същия въпрос на продуцента на "Готъм" - Дани Кенън, и той можа да изясни как логото на едното шоу се е озовало в хоризонта на другото.

"Трябва да ви кажа, че е напълно неумишлено", каза Кенън. "Някой го забеляза в помещението за корекции, но се движехме с такива бързи темпове, че просто си казахме "това е готино, оставете, не го коментирайте! Ние откраднахме визуалните ефекти от други места, и това е останало. Но това беше неумишлено."

Предвид общите продуцентски компании, повторното използване на ресурси вероятно не е проблем... но Гугенхайм побърза да отхвърли идеята, че поредиците ще споделят един и същ злодей.

"Ами аз мисля, че това е много ясен пример защо пътищата на предаванията няма да се пресекат", каза Гугенхайм. "Защото това е един напълно различен поглед върху героя на Кукловода от комиксите, така че това ще е едно напълно отделно явление."

И все пак той не беше напълно против идеята да пресече пътищата на предаванията някой ден, имайки предвид че "Arrow" вече пресече пътища с колегата от The CW шоуто "The Flash/Светкавицата".

"Бих искал да видя това да се случи", каза Гугенхайм. "Мисля, че е страхотно, че имаме толкова много DC предавания и толкова много предавания за супергерои, толкова адаптации на комикси... Това е прекрасно. И когато те могат да се свържат заедно, това е страхотно. Но също така виждам ползата да не бъдат обвързвани постоянно, така че ръцете им да не са вързани."

Кенън се съгласи и добави, че макар и фенове да искат да видят пресичане на пътищата на двете предавания, то вероятно няма да се случи - или поне не в "Готъм". "Нашето шоу има много по-различен тон", каза Кенън. "Двете са различни като ябълки и портокали."

Коментари: