Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12503
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

вторник, 14 октомври 2014 г.

"Arrow" / "Стрела": Стивън Амел намеква за това, което предстои в сезон 3


С оставащата почти година и половина до филма "Батман VS Супермен: Зората на правосъдието", феновете се обръщат към телевизията да задоволи жаждата им за повече от вселената DC. Хита на the CW "Стрела", към който наскоро се присъединиха и сериите The Flash/Светкавицата, както и тази на Fox "Gotham" / "Готъм" - и двете, от които са успели да спечелят солидни рейтинги, DC не показва никакви признаци на забавяне на експанзията си на малкия екран.

Въпреки това, в "Стрела" най-установилия се от телевизионните герои на DC е шоуто, в което звездата Стивън Амел е главният герой - вече се доказа на компанията, че е най-надежден старт за допълнителни свойства. Сега в сезон 3, в "Стрела" ще има няколко допълнителни герои, което ще накара някои да се питат накъде точно са се запътили Оливър Куин и неговите съюзници в последния излязъл сезон.

На Comic Con в Ню Йорк този уикенд Амел обсъди как новия сезон на "Стрела" ще продължи да се надгражда върху шоуто на съществуващата митология. Той силно намекна, че Лоръл (Кейти Касиди) ще се появи с името Черно Канарче, след скорошната смърт на Сара (Кейти Лоц) в първия епизод от сезон 3, Стрелата също ще се изправи лице в лице с Малкълм Мерлин (Джон Баролман) в епизод 3 и ще бъде замесена продължителна битка с мечове в епизод 9, последният епизод преди новата година.

И все пак най-интригуващата информация дойде, когато Амел разкри, че наплива в шоуто от нови герои "ще бъде важна крачка в революцията на сезон 3" Актьорът е казвал и преди, че именно неговото шоу е "създател на Лигата на справедливостта по телевизията", макар "Arrow" да е "създаване на Лига на правосъдието по телевизията", макар че в "Стрела" се съобщава намаляване на суперсилите с този трети сезон. От направените коментари на Амел изглежда вероятно, че някоя по-голяма заплаха ще доведе редица герои да обединят усилията си - може би това може да върже с предстоящото представяне на Мат Найбъл като Раз Ал Гул?

Макар да звучи все едно "Стрела" пребивава отделно от филмите на DC, е ясно, че шоуто, а и "The Flash" / "Светкавицата" изграждат нещо голямо като съединителна тъкан, която ще включва предстоящи големи планове.

Грег Берланти, който е изпълнителен продуцент на двете предавания, вече потвърди на запис, че когато става въпрос за адаптиране на любимите герои от DC - той вярва, че телевизията "може да направи повече", отколкото филмите, и изглежда, че той (и неговите колеги продуценти) се стремят да се възползват от това.

Коментари: