Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

четвъртък, 2 октомври 2014 г.

Ролите и първата официална снимка от филма ''Angry Birds'' са разкрити!След масивни усилия от феновете на играта, гласовете, които ще озвучават и първото изображение от анимационния филм Angry Birds на Sony Pictures са разкрити. Основното трио на Angry Birds ще бъде водено от Джейсън Съдейкис (Шефове гадняри, Сем. Милър) като Ред, птица с избухлив нрав, Джош Гад (Джобс) като Бързия Чък, и Дани Макбрайд (Това е краят) ще озвучава Летящата Бомба.

Към тези три комедийни суперзвезди ще се присъединят Бил Хейдър (Облачно с кюфтета) като прасе, Мая Рудолф (Шаферки) като Матилда, а Питър Динклидж ("Игра на тронове") ще играе Могъщия Орел. Също кредитирани гласове на адаптацията на видео играта са Кийгън-Майкъл Кей, Кейт Маккинън, Тони Хейл, Джилиан Бел, и Даниел Брукс.

Джон Коен, продуцента на филма, каза: "Аз съм изключително горд от актьорския състав. Не само че Джейсън, Джош, Дани, Бил, Мая и Питър ще доведат тези роли до живот, но ще бъдат заобиколени от голям звезден ансамбъл от нововъзникващи комедийни таланти - това са някои от най-смешните хора днес и ние сме развълнувани, че са всички на борда!".


В различните си формати, "Angry Birds" играта е била изтеглена над два милиарда пъти тази година, а анимационният сериал "Angry Birds Toons" колективно разписа три милиарда гледания на множество платформи. Написан от сценариста Джон Вити (Семейство Симпсън: Филмът) и режисиран от Фергал О'Райли и Клей Кейтис, филма Angry Birds се очаква да дебютира в САЩ на 01 юли, 2016.


Коментари: