Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

петък, 10 октомври 2014 г.

Робърт Дауни Джуниър каза, че няма планове за "Железния човек 4"
Е, това определено не трая дълго. В шоуто на Елън Дедженеръс, звездата Робърт Дауни Джуниър, когато беше попитан от Елън дали ще има четвърти "Железен човек", той отговори с "да". Само час по-късно обаче, актьора заяви напълно противоположното в "Късното шоу с Дейвид Летърман".

"Няма планове за "Железен човек 4"", каза той. "Няма сценарий за "Железен човек 4", но те имат планове и мисля, че скоро ще го обявят. Нали знаеш, от Marvel са много потайни за него." След като Летърман по-късно повдигна въпроса отново, той добави: "Само между нас, не, но аз ще правя други неща с Marvel. Все още ще продължа да се занимавам с Marvel и ще има още много забавни неща, които да се случат занапред."

Дауни Джуниър, разбира се, играе "Железния човек" отново в предстоящия "Отмъстителите: Ерата на Ултрон" и се е договорил да повтори ролята и в "Отмъстителите 3". Цитирайки него и това, което той каза на Елън, звучи сякаш той е в преговори и може би няма да се появи като Тони Старк отново в "Железен човек 4", а в друг филм, който все още не е обявен.

Коментари: