Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

четвъртък, 2 октомври 2014 г.

Робърт Дауни Джуниър намеква за предстоящия 4-ти филм от поредицата "Железният човек"Въпреки че миналия месец спомена, че "няма никакви планове за четвърти Железен човек", самият Тони Старк - Робърт Дауни Джуниър, изглежда тайно намекваше за още изяви като герой в бъдеще. Запитан в интервю на The Hollywood Reporter за бъдещето си като герой на Marvel, той даде по-загадъчен отговор.

"Аз съм сигурен, че ще порим вълните докрай. Трябва да сърфираме, по целия път обратно до брега", каза Дауни. Мисля, че съм в челните редици на нещо, което скоро ще се появи на бял свят. Мисля, че е обработено и завършено вече, доколкото ме информираха. Това е здравословен начин да го погледнете. Толкова е лесно да се заслепиш от успехите, но това, което наистина e важно са дългите, и силни тенденции. Това е просто още една вълна. "

Дауни в момента е подписал само за предстоящия - Avengers: Age of Ultron, неозаглавен, неофициален и без премиерна дата трети филм от поредицата "Отмъстителите", но като се има предвид откровеността му в интервюто миналия месец, може ли да става въпрос за бъдещи изяви на Тони Старк само в поредицата "Отмъстителите" на Марвел, или се планира четвърто солово приключение за Железния човек?

Следващия път, когато ще можем да видим Робърт Дауни Джуниър като Железният човек, ще бъде на 1 май, 2015 във Avengers: Age of Ultron.


Коментари: