Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

неделя, 5 октомври 2014 г.

"Стар Трек 3" ще се снима в Сеул, Южна Корея?Paramount и режисьора Боб Орси с пълна газ подготвят неозаглавения за момента "Стар Трек 3", а според фен сайтове от екипа на филма може да са попаднали на първото им място за снимки в красивия град Сеул в Южна Корея.

Така е според кмета на Сеул, Парк Уон-сун, който наскоро посети Лос Анджелис в опит да рекламира родния си град, пред студия като отлично място за големи бюджетни холивудски продукции. Кметът съобщи в своята Facebook страница: "Днес се срещнах с Джефри Чернов, продуцент на "Стар Трек 3" на Paramount Pictures Studio и се съгласи да заснеме част от предстоящия филм в Сеул."

След това съобщение, режисьора на филма Боб Орси, сдържано коментира в messageboards: "Кметът е прекрасен човек :)"

За сега от студиото на Paramount не са направили официално изявление, така че за момента това може да се счита за слух, макар че не е твърде рано да се спекулира с това, че точно там ще се проведат снимките. Ако се говори за място извън Земята, може ли Сеул да се превърне в място за един свят, обитаван от ромулани, клингони или евентуално нова извънземна планета, където не е стъпвал човешки крак? Актьорът Джон Чо, който играе ролята на Хикару Сулу в предишните два филма, е роден в Сеул, но това не означава, че непременно филма ще се фокусира върху неговата история.

Други по-големи филми, които са заснети в Сеул наскоро включват "Наследството на Борн" и "Отмъстителите: Ерата на Ултрон", и двата от които са получили достатъчно данъчни облекчения и общоградско сътрудничество, включително затваряне на улици и дори цели квартали.

Целият млад актьорски състав от предишните два филма от поредицата на "Стар Трек" се очаква да се завърне за новия трети филм, написан от Орси, Патрик Маккей и Джей Ди Пейн. Джей Джей Ейбрамс, понастоящем предварително е зает с друга "Стар" поредица. Той е и изпълнителен продуцент на очаквания филм предвиден за 2016 връзвайки се с 50-та годишнината на "Стар Трек".

Коментари: