Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

събота, 4 октомври 2014 г.

Джеръми Ренър намеква за роля в "Капитан Америка 3"
Завръщането на първия отмъстител със звездите Крис Еванс и Скарлет Йохансон (Черната вдовица) беше решителен удар, защото помогна на неотдавнашното студио Marvel, донасяйки му повече от $ 700,00 милиона в световен мащаб. Днес, в разговор с MTV, звездата от "Отмъстителите" на Marvel - Джеръми Ренър намекна, че "Капитан Америка 3" пак може да бъде посетен от неговия герой Сокола.

"Щастлив съм да бъда в състава", казва Ренър. "Аз не настоявам и не мрънкам да правя солов филм на всяка цена. Мисля, че той е полезен човек, който може да скача наоколо във вселените на други хора и герои. Особено за "Капитан Америка 3" определено има слухове за това."
Ренър още сподели, че на героя му ще бъде отделено и повече време в предстоящия втори филм от поредицата "Отмъстителите" - "Ерата на Ултрон", предвиден за следващото лято.

Предвиден за 1 май, 2015 г., "Отмъстителите: Ерата на Ултрон" също включва звездите Робърт Дауни Джуниър, Крис Хемсуърт, Марк Ръфало, Крис Еванс, Скарлет Йохансон, Самюел Л. Джаксън, Арън Тейлър-Джонсън, Елизабет Олсън, Джеймс Спейдър, Томас Кречман, Пол Бетани и Стелан Скарсгард.

А "Капитан Америка 3", междувременно е планиран да излезе по кината от 6-ти май, 2016 г.

Коментари: