Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

петък, 3 октомври 2014 г.

Джеръми Ренър коментира новините за "Хензел и Гретел: Ловци на вещици 2"

През уикенда, ShockTillYouDrop.com седна с режисьора Томи Виркола - режисьора на филмите "Мъртвешки сняг" и "Хензел и Гретел: Ловци на вещици" - който каза, че е предал сценария за Хензел и Гретел: Ловци на вещици 2.

Той каза: "Аз предадох сценария на Paramount и това зависи от тях сега, но не знам какво ще се случи, защото Джеръми [Ренър] е толкова зает тези дни и не знам как те ще съчетаят всичко това, но сега решението зависи само от тях. [Paramount]."

Cinema Blend наскоро интервюира Ренър и го информира за тази новина, питайки го дали се интересува от завръщане в продължението.

Неговият отговор? "Няма никакъв проблем от моя страна. Да, беше много забавно да снимам този филм."

Но Виркола бърза да отбележи: "... до това в крайна сметка ще се стигне. Знам, че те имат планирана премиерна дата и наистина искат да я обявят - но аз трябва да намеря достатъчно време, а съм само един човек, нали така? И наличието на Джема също е под въпрос."

Актьорът също така заяви, че Paramount все още не са се свързали с него за продължението и че той не е задължен да снима каквото и да било продължение. Но има и друг фактор, който не се споменава тук.

Цената на Ренър. Дали студиото ще се изръси, за да спечели актьора отново? Работата на актьора е доста натоварена и тези дни той работи по Avengers: Age of Ultron - с премиерна дата следващото лято - и след това има предвидено участието в "Мисията невъзможна 5", заедно с Том Круз.

Коментари: