Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

сряда, 29 октомври 2014 г.

Ролите на живота им, които им се изплъзнаха - Част 2


Ролите на живота им, които им се изплъзнаха - Част 1

11. Уил Смит в ролята на Нео
Уил Смит отказал ролята на Нео, както и Юън Макгрегър. Уил каза по темата: "Знаете ли, "Матрицата" е трудна концепция, която аз просто не разбирах. Гледах изпълнението на Киану - и много рядко мога да кажа това - но аз щях да го объркам. Абсолютно щях да объркам "Матрицата". В този момент не бях достатъчно умен като актьор, за да мога да направя филма. А Киану беше достатъчно умен, за да го направи."


12. Хю Джакман като Джеймс Бонд?
Преди избора на Даниел Крейг за новия Бонд през 2006 г., Хю Джакман е бил главният избор за ролята на агента от MI6. "Получих обаждане от агента ми казвайки: "Има евентуален интерес за теб за ролята на Бонд, интересуваш ли се?" Хю Джакман си припомня. "По това време не се интересувах. Бях на път да снимам "Х-Мен 2" "и Върколакът стана нещо голямо в живота ми, а не исках да снимам два такива емблематични герои наведнъж."


13. Дженифър Лоурънс в "Здрач"?
Носителката на Оскар Дженифър Лоурънс се е явила на кастингите за ролята на Бела Суон в поредицата "Здрач".


14. Ема Стоун в сериала "Герои"
Ема Стоун в "Герои"? Комедийната актриса се опитала да играе водеща роля в "Герои", след като игра заедно с Джона Хил в "Суперяки". "Можах да чуя, че в другата стая едно момиче току-що отиде и те и казаха:" Вие сте нашия избор за ролята... По скалата от едно до десет вие сте 11, "Ема си припомня. Хейдън Пенетиър е била късметлийското момиче, което получило ролята. "Прибрах се вкъщи и просто се сринах", казва тя. Не можех да си се представя в тази мажоретска униформа така или иначе.


15. Бърт Рейнолдс в "Хубава жена"?
На актьора е била предложена ролята на Едуард Луис в "Хубава жена", но в крайна сметка отказал. По-късно той се пошегува с Пиърс Морган през 2012 г., че след като е видял филма и любовните сцени с Джулия Робъртс, съжалявал, че не е приел.


16. Робърт Де Ниро в "Големият"?
Хитът от 1988 г. не би бил същият без Том Ханкс като Джош, но тази роля почти е отишла при Робърт де Ниро. За щастие Де Ниро казал на продуцентите, че ролята била "много евтина" и това довело до избора на Том.


17. Сюзан Сарандън в "Роки"?
Сюзан изявила интерес за ролята на любовта на Роки, Адриан (Талия Шайър), но продуцентите смятали, че е "прекалено привлекателна", за да играе ролята.


Коментари: