Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

събота, 25 октомври 2014 г.

Джеймс Бонд 24: Дейв Батиста в ролята на долен главорез


През август научихме вълнуващата новина, че в 24-тия филм на Джеймс Бонд звездата Даниел Крейг ще трябва да се бори на екрана с физически уникален и смущаващо долен главорез. Оказва се, че може би от филма вече са намерили човек за ролята.

На кастинга са търсени физически големи актьори. И по-конкретно някой на около 30-45 години, висок над 1,87 м, да играе герой на име Hinx. От филма са обмисляли дори и спортисти, като е ясно, че целта е да се намери някой, който може да бъде уникален и незабравим.

Така че не е изненада за нас, когато от студиото на филма тази вечер потвърдиха, че бившият кечист на WWE - Дейв Батиста е сграбчил ролята, особено като се има предвид рекордните успехи, които постигна с "Пазителите на Галактиката" в кината през последните два месеца. Батиста играе Дракс Разрушителят, от части базиран на комиксите на Marvel.

Пазителите вече имат и предвидено продължение, което трябва да се появи по кината през юли, 2017 г., а също и телевизионен сериал "Пазителите на галактиката", който ще се излъчва през следващата година.

Излишно е да казвам, че избора на Батиста е умен ход (особено за по-младите киномани, които не следват кеч кариерата му).

Само преди дни научихме още, че Леа Сейду ("Мисията невъзможна: Режим фантом") също се присъедини към актьорския състав на 24-ия филм за Джеймс Бонд, който влиза в продукция през декември и е предвиден за пускане по кината през 2015 г. Филмът има за цел да завърши историята на Скайфол - най-успешният филм за Бонд до момента.

Коментари: