Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

понеделник, 20 октомври 2014 г.

"Туин Пийкс" се завръща по Showtime през 2016 г.


След няколко загадъчни туитове от Дейвид Линч миналата седмица, легендарният режисьор най-накрая потвърди с видео обявявайки завръщането на култовата класика на телевизионния сериал "Туин Пийкс", през 2016.

Отменен от ABC през 1991 г. след два сезона, а след това и последван от спорна предистория / епилог във филма "Туин Пийкс: Огън, следвай ме" през 1992 г., третия сезон на "Туин Пийкс" ще продължи във Вашингтон в наши дни. Кайл Маклоклан, който играеше агента на ФБР Дейл Купър, но имаше малка роля във филма, се очаква да повтори ролята си.

Девет нови епизоди ще бъдат написани от Линч и заместник-създателя Марк Фрост, всички от които ще бъдат режисирани от Линч. Датата на премиерата през 2016 съвпада с 25-годишнината от датата на прекратяване на сериала.

Ето и пълното съобщение за медиите:

Радвайте се! Днес SHOWTIME обяви, че критично аплодираната Golden Globe и Peabody Award - печеливша серия "Туин Пийкс" ще се завърне като нова лимитирана серия. Създателите на поредицата и изпълнителните продуценти Дейвид Линч и Марк Фрост са начело на сценария и ще продуцират всички девет епизода на лимитираната серия. Четири пъти номинирания за Оскар Дейвид Линч ще режисира всеки епизод. Туин Пийкс ще се заснеме през 2015 г., за да бъде излъчен в мрежата през 2016 г., по повод 25-годишнината когато беше излъчен последния епизод. Разположен в наши дни, "Туин Пийкс" ще продължи ерудицията на оригиналния сериал, предоставяйки дългоочаквани отговори за страстната фен база на поредицата. Съобщението бе направено днес от Дейвид Невинс, директора на компанията, Showtime Networks Inc.

"Какво повече мога да кажа - "Туин Пийкс" с Дейвид Линч и Марк Фрост по SHOWTIME през 2016 г." каза Невинс. "Да цитирам Агент Купър: "Нямам представа къде ще ни отведе това, но имам определеното чувство, че ще бъде място, хем прекрасно хем странно." "

Линч и Фрост добавиха: "загадъчният и специален свят на "Туин Пийкс" ни дърпа обратно. Ние сме много развълнувани". За зрителите надявайки се да си спомнят или за тези, които откриват поредицата за първи път, SHOWTIME отново ще излъчи първите два сезона на "Туин Пийкс", предварително преди новите епизоди през 2016 г.

Широко смятан за един от най-новаторските и влиятелни серии на всички времена, "Туин Пийкс" разказва историята на жителите на старомоден северозападен град, които са слисани, след като тяхната кралица на бала Лора Палмър е шокиращо убита. Шерифът на града приветства помощта на агента на ФБР Дейл Купър, който пристига в града, за да разследва случая. Докато Купър търси убиеца на Лора, тайните на града постепенно се излизат наяве. Мистерията, която последва отключва зловеща верига от събития, които ще сринат жителите на "Туин Пийкс" и ще потопят жителите в едно по-тъмно изследване на самото им съществуване.

Двадесет и пет години по-късно историята продължава...Коментари: