Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

петък, 10 октомври 2014 г.

Продължението на "Шифърът на Леонардо" - "Ад" е отложено за 2016 г.


Том Ханкс все още е предвиден да представлява героя си от "Шифърът на Леонардо" и "Ангели и Демони" - професор Робърт Лангдън в предстоящия трети филм от поредицата "Ад", въпреки че третия филм ще излезе малко по-късно от първоначално планираното. Първоначално определен за пускане по кината на 18 декември 2015 г., филмът на Рон Хауърд, сега ще бъде по кината от 14 октомври 2016 г.

Самата книга е четвъртият роман от поредицата за професор Лангдън. Публикувана през 2013 г., Ад е официално описана, както следва:

В сърцето на Италия, Харвардския професор по символика Робърт Лангдън е въвлечен в мъчителен свят основан върху един от най-завладяващите и мистериозни литературни шедьоври в историята... Ад на Данте.

На този фон, Лангдън води битка със смразяващ противник, борейки се с гениални загадки, които го дърпат в пейзажа на класическото изкуство, на тайни проходи и футуристична наука. Тълкувайки тъмно епичната поема на Данте, Лангдън се състезава, за да намери отговори и да реши на кого да се довери ... преди светът да се промени безвъзвратно.

Коментари: