Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

петък, 10 октомври 2014 г.

"Древните" - премиерата на сезон 2, епизод 1 - последните новини: Ребека и бебето Надежда се очаква да се завърнат в сезон 2 заедно с Нина ДобревДългоочакваният втори сезон на "Древните" вече излъчи премиерния си епизод и феновете с нетърпение чакаха да бъдат събрани със семейство Майкълсън. Завръщането на Майкъл, бащата основател, Естер, (майката на древните) Фин и Кол, ще бъдат само едни от акцентите на предстоящия сезон. Първи сезон на Древните завърши със смяна на властта във френския квартал в Ню Орлиънс като върколаците са сега управляващата власт, докато вампирите са принудени да се укриват, но ние знаем, че Хибрида Клаус, който е и вампир, и върколак не се дава без бой.

Епизодът беше интензивен, изпълнен с драма и кръв. Джули Плек, създателят на "Дневниците на вампира" цели да направи успешен втори сезон на "Древните" обещавайки да държи феновете винаги на ръба.

Според резюмето на втори сезон, което беше пуснато в Twitter, предстоящия сезон 2 ще се съсредоточи около Клаус (Джоузеф Морган) и Хейли (Фийби Тонкин), които ще воюват за новите контролни правомощия над Ню Орлиънс, за да се направи града безопасно място за дъщеря им Надежда, която всички си мислеха, че беше убита във финала на първи сезон, по време на голямото клане. Надежда беше тайно извадена от града и дадена на Ребека да се грижи за нея. Новите родители ще трябва да се изправят срещу своите вътрешни демони, както и злините, които дебнат в града.

Сезон две ще включва събиране на цялото семейство, като както видяхме Майкъл (Себастиян Роше) се бе завърнал като най-новата марионетка на Давина (Даниел Кембъл). Естер (Алис Евънс) се завърна в тялото на тийнейджърка вещица. Майкъл все още яростно желае смъртта на Клаус, а в контраст Естер възнамерява да се събере семейството. Ребека също се очаква да се завърне в предстоящия сезон 2, което означава, че ще видим и бебето Надежда. За всички е изненада Кол, (Натаниел Бузолич) който ще се завърне в сезон 2 в собственото си тяло.

Сезон две също се очаква да включва и нови лица, а също и звездата от дневниците на вампира - Нина Добрев, която Плек разкри, че също ще присъства във втори сезон на Древните.


Коментари: