Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

неделя, 28 юли 2013 г.

CINEBUM и ИК ЕДНОРОГ ви канят да се потопите в първата им игра “ОРДЕНЪТ НА МРАКА”

Филипа Грегъри
Една от най-четените авторки в съвременната литература, Филипа Грегъри, стартира нова тийнейджърска поредица, която е на път да влюби световната младеж в себе си. “Орденът на мрака, книга първа- Синът на феите” е книга първа от предстоящата поредица, която издателство ЕДНОРОГ  издаде на родния пазар и в която обичаната авторка ни повежда на пътешествие в средновековна Европа! Инициативата стартира днес 16.07.2013г. и ще приключи на 01.08.2013г, когато ще обявим и победителите!
Италия, 1453
Когато Изолда навършва 17 години, животът й се преобръща. Грижовният й баща умира и вместо да стане господарка на замъка, в който живее от дете, тя трябва да избере – да се омъжи за груб и отблъскващ принц или да отиде в манастир. Монахиня или принцеса – лесен избор за много момичета, но не и за Изолда. Тя копнее за свобода, но ще трябва да рискува живота си, за да я получи.
Седемнайсетгодишният Лука е заставен да служи в таен орден, който се бори срещу греха и настъпването на края на дните. Той без страх се изправя срещу вещици и върколаци, но се оказва неподготвен, когато животът го среща с Изолда – със златисти коси и изкусителни очи – същински паднал ангел. А когато тя е обвинена във вещерство той ще трябва да избере дали да слуша разума или сърцето си.
Една от тези рисунки, е използвана за официалната корица на българското издание на “Орденът на мрака, книга първа – Синът на феите”. Коя е тя? Моля регистрирайте буквата до нея, в регистрационната форма по-долу! 
Това е книга за правилния избор, за точната преценка, за това как в много случаи в живота ни всичко е на кантар и как понякога минути само ни спасяват от изгарянето на клада по обвинение във вещерство . За тийнейджъри или не, тази книга няма да ви обсипе с описания как той я гледал, как тя трепетно пърхала с мигли и се взирала в него невинно. Ако търсите такъв тип любовна история, тази не е за вас. В “Орденът на мрака – Синът на феите” чувствата се случват на заден план, защото на преден са преследването на злите сили, монахини, които изпадат в транс и вярват, че са обсебени от дявола, стигми, които се появяват по невинната женска кожа, вещици, изгаряни на клада, върколаци, нападащи села… Когато се лее кръв и умират невинни хора просто няма време за пърхане с мигли. Защото ако мигнеш дори за миг, може да изпуснеш момента… и когато отвориш очи отново, тъмните сили да са ни погълнали.
За допълнителна информация за книгата, поръчки и любопитки около заглавието и други подобни от каталога на Еднорог, не пропускайте да посетите:
- ФЕЙСБУК ПРОФИЛ - ОФИЦИАЛЕН САЙТ - БЛОГ НА ИЗДАТЕЛСТВОТО

Коментари: