Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

неделя, 5 май 2013 г.

Оригинални награди от “Пропадане в мрака” в нова игра

“Пропадане в мрака” идва на 10-ти май в кино салоните в цялата страна. Напълно в реда на нещата впрегнахме сили и съвместно с официалния разпространител на филма за България – Форум Филм сглобихме оригинална заигравка, посветена на филма! В нея, ви даваме възможност да приберете награди от оригиналния мърчъндайз на филма, любезно предоставени от разпространителя! Играта е позиционирана в специалния ни фейсбук таб “ПРОПАДАНЕ В МРАКА”, в профила на CINEBUM, на адрес:
Там ви очаква видеото, което ще ПРОПАДНЕ В МРАК и ще ви остави да гадаете, смятате, преглеждате и слушате за да разберете КОЙ  героят, който говори, по време на този мрак…. Там ще намерите пълните правила за участие, как и кога ще бъдат изтеглени 5-мата от вас, които ще разхлаждат лятото си с оригинални формички за лед “Пропадане в мрака” от оригиналния мърчъндайз на филма или големия щастливец, който ще се сдобие с чисто нова BLUETOOTH клавиатура за смартфон.
Оригинални формички за лед “Пропадане в мрака” х 5
Оригинална bluetooth клавиатура за смартфон “Пропадане в мрака” х 1
 Играта стартира днес и ще приключи на 17.05.2013г. И нека пропадането в мракът да започне …. СЕГА!!!!

Гледаме “ПРОПАДАНЕ В МРАКА” от 10 май в IMAX и дигитално 3D! Разпространява ФОРУМ ФИЛМ БЪЛГАРИЯ!
Когато е призован удома на Земята, екипажът на Ентърпрайз се натъква на ужасяваща и непреодолима сила в тяхната собствена организация, която е взривила цялата им флота. Те откриват, че в това кризисно положение, всичко и всички, за които са се борили, са напуснали техния свят.
С лични сметки за уреждане, капитан Кърк (Крис Пайн) организира хайка за залавяне на злодей, превърнал се в оръжие за масово унищожение от свят, обявен за военна зона. Въвлечени в епична партия шах на живот и смърт, хората от екипа на Кърк ще изпитат предизвикателствата на любовта, разпадането на приятелства и жертвите, които трябва да направят за единственото семейство, което им е останало – екипажът.
С участието на Крис Пайн („Стар Трек”; „Неудържим”), Закари Кинто („Стар Трек”), Зое Салдана („Стар Трек”; „Аватар”), Карл Ърбан („Стар Трек”; „Властелинът на пръстените”), Алис Ив („Мъже в черно 3”), Саймън Пег („Мисията невъзможна: Режим „Фантом”) и др.
 

Коментари: