Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12503
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

вторник, 9 април 2013 г.

“Забвение” ще заведе 6-ма от феновете на CINEBUM на кино

На 12.04.2013г. е световната премиера на най- новият футуристичен екшън, с участието на Том Круз. “Забвение” предизвика разпространителите му от Форум Филм България и нас, екипът ентусиасти зад www.cinebum.eu, да впрегнем усилия и да разчовъркаме мозъците ви. След което 6-ма от вас да отидат на прожекция на филма в избрано от тях кино и да получат оригинален подарък, към това!
Нашата инициатива е ситуирана в специалният таб “*СПЕЧЕЛИ*”, във фейсбук профила на cinebum на адрес:
Там ви очаква нашата видео загатка. Там са и пълните правила за участие. Ако се справите, вие участвате в тегленето на нашите награди, любезно предоставени от официалния разпространител на “Забвение” за България- ФОРУМ ФИЛМ. А те са три двойни билета за прожекция на филма в избрано от вас кино, като към всяка двойка билети, ще получите и оригинален кино плакат на “Забвение”.
Наградите ще бъдат изтеглени, а победителите обявени на 17.04.2013г.
Гледайте “Забвение” премиерно в цялата страна от 12.04.2013г. Разпространява Форум Филм България.
 
Том Круз изпълнява главната роля в “Забвение“, оригинално и новаторско кинематографично събитие от режисьора на “Трон: Заветът“ и от продуцента на “Възходът на планетата на маймуните“.
В зрелищното и фантастично бъдеще на Земята е еволюирала до неузнаваемост. Докато се сражава, за да спаси човечеството, сблъсъкът на един човек с миналото, ще го поведе на поход за изкупление и открития.
Джак Харпър /Круз/ е един от малцината останали монтьори на безпилотни летателни средства с назначение на Земята. Джак почти е приключил мисията си, която е част от мащабна операция за извличане на жизнени ресурси след десетилетия на война с ужасяващата заплаха, известна като “скавите“.
Джак прекарва живота си, като патрулира из изумителните небеса на хиляди метри височина, но монотонното му съществуване приключва с гръм и трясък, когато спасява красива непозната от свален космически кораб. Пристигането й задейства поредица от събития, които го принуждават да постави под въпрос всичко, което знае и да поеме в ръцете си съдбата на цялото човечество.

Играта се осъществява с любезното съдействие на нашите приятели и партньори, които можете да видите тук.

Източник: cinebum.eu 

Коментари: