Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

понеделник, 8 април 2013 г.

Честит 4-ти рожден ден, BulgarianCovers.com!


Здравейте, приятели и колеги!

Днес честваме четвъртия рожден ден на „Bulgarian Covers”.

През изминалите години, видяхме, че има смисъл от нашето съществуване и колкото и да беше трудно на моменти ние не се отказахме. Имаше периоди, в които бяхме в доста скъсен състав, имаше периоди, в които не можехме да смогнем на всички заявки от потребителите, но всеки път когато получавахме някое от вашите благодарствени писма, знаехме, че това наше начинание не е напразно и, че има смисъл да продължаваме.

Както знаете, през последните няколко месеца, извършихме нашата вътрешна реконструкция. Тъй като реконструкцията вече е факт, ние събираме нови сили, за да продължим напред, още по-силни и организирани от преди. Точно затова набираме и нови кадри, които да ни помогнат да се изградим и прегрупираме така, че да можем винаги да сме на ваше разположение.

За четири години, ние сме направили над 10 000 фен-арт изображения под формата на обложки, постери, лейбъли и др. Голяма част, от които с уникален дизайн, който не можете да намерите на други езици в други сайтове. Горди сме, че в това отношение сме уникални.

Благодарим ви, че сте наши приятели и посетители. Обещаваме, че дори и да става по-трудно в бъдеще, ние няма да се откажем и ще продължим да ви радваме. Очаквайте нови изненади и дългоочакваните заявки, които скоро отново ще са активни.

Коментари: