Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12503
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

събота, 20 април 2013 г.

“Железният човек 3″ Cinebum и Форум Филм обединяват сили за да ви зарадват

Най- очакваният екшън за супергерой за сезон пролет 2013г. вече чука на вратата! “Железният човек3″ тръгва по родните и световни екрани от следващия петък! Разпространява Форум Филм България.
За целта, ние с разпространителите спретнахме скоростна иициатива, в която времето лети безмилостно и ако не се справите с него…. ще загубите всичко. Успеете ли, ние ще ви наградим подобаващо!
Играта ни е позиционирана тук:
Там ви очаква светът на Тони Старк с всичките му детайли!Покажете, че го познавате! Справете се с притискащото ви време! Регистрирайте се! Наградите ви очакват. А те са:


Суитчър х 2
Суичър х2
IM_earphone_packaging_pho1
Слушалки х2
IM_USB_Pho2
Слушалки х2
IM_Sunglasses_pho1
Очила х2
Наградите ще бъдат доставени на посочен от спечелилия ги адрес, за сметка на организатора. На страницата на играта, ще откриете пълните условия за участие, срокове и начини за получаване на наградите! И нека битката с постоянно настъпващото време да започне сега…..В “Железният човек 3“ на Marvel импулсивният, но свръхинтелигентен индустриалец Тони Старк / Железния човек е изправен срещу враг с безгранична власт. Личният свят на Тони е унищожен и той се залавя с мъчителното начинание да открие виновниците. Тази мисия поставя силите му на изпитание във всеки момент. Притиснат до стената, Старк трябва сам да открие начин да оцелее, като разчита на своята находчивост и инстинкти, за да защити най-близките си. Докато се бори и проправя пътя си назад, Старк открива отговора на въпроса, който тайно го е измъчва: дали човекът прави костюма или костюмът прави човека?

Източник: cinebum.eu

Коментари: