Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

понеделник, 15 април 2013 г.

“Свалки в облаците” идва за да зарадва 21 от феновете на CINEBUM

Най-новият филм на най-успешният испански режисьор за всички времена,  Педро Алмодовар, идва по родните екрани от 19.04.2013г. благодарение на Про Филмс България. Естествено нямаше как да подминем това СЪБИТИЕ и заедно с разпространителите, решихме да ви спретнем подобаваща инициатива, в която ще наградим само най- съобразителните. Играта ни е позиционирана тук:
Там ви очаква пъстра палитра от пасажерите на полет 2549 на авиокомпания “ПЕНИНСУЛА”. Вие търсите КОНКРЕТЕН герой сред тях. Ето какво ви очаква във филма”:
Разнообразна група от хора е поставена в извънредна ситуация на борда на самолет, пътуващ към Мексико сити.
Техническа неизправност, по-скоро плод на недоглеждане от страна на човек, отколкото проблем на техниката, поставя под заплаха живота на хората на борда на полет 2549 на авиокомпания Peninsula.
Пилотите – корави и опитни професионалисти, се опитват с помощта на наземния контрол да открият начин да разрешат сложната ситуация и да спасят стотиците животи на борда.
Стюардите на този полет са нетипични представители на тази професия – леко гротескни фигури, които в лицето на опастността загърбват своите лични проблеми и се посвещават телом и духом – буквално при това – на трудната задача да развеселят пътниците в бизнес класа, докато всички чакат да се намери решение на проблема.
Животът в облаците е доста сложен, но в крайна сметка и тук, както и на земята, всичко се свежда до две неща – секс и смърт.
Сред пътниците в бизнес класа са младоженци – купонджии, които са изтощени от сватбеното си тържество, но имат съвсем малко задръжки; финансист – измамник– безмилостен и безскрупулен в бизнес делата си, но в същото време баща, разкъсван от обич по избягалата си дъщеря; един непоправим съвременен Дон Жуан, който се опитва да скъса с едната си приятелка, докато се обяснява в любов на другата; девствена парапсихоложка; кралицата на жълтата преса и мексиканец с огромна тайна. Всеки от тях има причина да отиде в Мексико сити – по работа или за да избяга. И всички имат своите тайни, не само мексиканеца.
Тяхната безпомощност пред лицето на опасността провокира отприщването на абсолютната честност, признания и отпадането на всички задръжки. Надвисналата смърт, както и свръх доза мескалин в напитките, помагат на хората от самолета поне за малко да избягат от мисълта за предстоящия край.
Време е за сензационни изповеди и неочаквани действия.
В нашата игра, издирваме ЕДИН от посочените герои, който според вас до края на филма се сдобива с ново гадже! Избирате го, посочвате го, регистрирате името му и ако сте регистрирали правилното такова – участвате в разпределението на нашите награди.
ПРИ ТЕГЛЕНЕТО НА НАГРАДИТЕ, АКО ИМА УЧАСТНИК РЕГИСТРИРАЛ СЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВЕДНЪЖ, ДОРИ И ДА ИМА РЕГИСТРИРАН ПРАВИЛЕН ОТГОВОР СРЕД РЕГИСТРАЦИИТЕ МУ, ТОЙ СЕ ДИСКВАЛИФИЦИРА!
На страницата на играта се намират пълните правила за участие, срокове, и начин на получаване на наградите, които са любезно предоставени от официалния разпространител на филма за територията на България – ПРО ФИЛМС. А те са:
- Двоен билет за прожекция на “Свалки в облаците” в избрано от вас кино – 8 бр.
- Оригинална тениска “Свалки в облаците” - 5 бр.
Включете се в инициативата още сега и дайте своето предположение! Теглим 8-те билета за прожекция на филма, в деня на премиерата му- на 19.04.2013г.
 Играта се осъществява с любезното съдействие на нашите приятели и партньори, които можете да видите тук.

Източник: cinebum.eu

Коментари: