Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

събота, 23 март 2013 г.

“G.I.JOE: Ответен удар” готви оригинални награди за феновете на CINEBUM

Дългоочакваният 3D екшън “G.I.JOE: Ответен удар”  тръгва премиерно по родните екрани от следващия петък, 29.03.2013г. Ние, заедно с официалния разпространител на филма за територията на България ФОРУМ ФИЛМ, сме решили да изпитаме познанията ви за светът на G.I.JOE и да наградим най-вещите и знаещи от вас. Нашата инициатива, посветена на филма, стартира днес (22.03.2013г.) и ще приключи на 05.04.2013г. Тя е позиционирана тук:
Там ви очаква пъстра палитра с герои от светът на G.I.JOE, а и не само. В три последователни етапа, вие ще трябва да посочите конкретни герои, отговарящи на определени изисквания. Спазвайки точно правилата и изигравайки играта, вие ще може да се регистрирате и участвате в разпределението на нашите награди, любезно предоставени от ФОРУМ ФИЛМ БЪЛГАРИЯ! А те са:
1) Оригинална лаптоп- чанта “G.I.JOE: Ответен удар”- 1 бр.
2) Оригинален калъф за iPhone “G.I.JOE: Ответен удар”- 1 бр.
rsz_gij2_bag_pho GIJOE2-iPhoneCase-130412-page-001
Наградите ще бъдат изпратени на победителите, на посочен от тях адрес за сметка на организатора. Пълните правила за участие, може да намерите на страницата на играта!

Инициативата се осъществява с любезното съдействие на нашите приятел, които можете да видите тук.

 С участието на Брус Уилис, Дуейн Джонсън, РЗА, Чанинг Тейтъм и др. “G.I. JOE: ОТВЕТЕН УДАР” е продължение на филма от 2009 г. “G.I. JOE: ИЗГРЕВЪТ НА КОБРАТА”. В продължението героите от отряда се бият със смъртния си враг Кобра, но и са принудени да търпят заплахи от правителството, което застрашава самото им съществуване. Филмът е създаден по героите на Хасбро от G.I. JOE.

Коментари: