Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12503
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

вторник, 5 март 2013 г.

"Оз: Великият и могъщият" раздават магически награди в CINEBUM

Остана 1 седмица до премиерата на “Оз: Великият и могъщият”. Уникалната феерия от цветове и багри идва на 3D и IMAX 3D от 08.03.2013г. Разпространява ФОРУМ ФИЛМ БЪЛГАРИЯ!
Естествено ние, заедно с разпространителя се присъединяваме към маркетинговата кампания на филма и ви каним в магическия свят на Оз, изпълнен с вещици, феи, магьосници и всевъзможни приказни същества. Играта ни, посветена на премиерата на “Оз: Великият и могъщият” се намира тук:
Там, насред земите на Оз, вие ще се впуснете в приключение с балон и пътешествие между магически замъци.  Само правилните решения и верните пътища ще ви отведат до финала, където да се включите, в разпределението на нашите награди, любезно предоставени от официалния разпространител на “Оз: Великият и могъщият” за територията на България ФОРУМ ФИЛМ!

А те са:
oz
- Двоен билет за прожекция по избор на “Оз: Великият и могъщият”- 3 бр.
- Оригинална тениска “Оз: Великият и могъщият” - 1 бр.
- Оригинален разделител за книги “Оз: Великият и могъщият” - 1 бр.
- Оригинален zoetrope “Оз: Великият и могъщият” - 1 бр.
Играта е активна от 01.03.2013г. а пълните условия и детайли за участието ви, може да научите от официалния и сайт!
ozthegreatnew1
Номинираният за „Оскар” актьор Джеймс Франко е избран за ролята на Оскар Дигс – незначителен цирков фокусник със съмнителна етика, който е запратен от прашния Канзас във вълнуващата страна Оз. Той си мисли, че е ударил джакпота, и че славата и богатството вече са му в джоба, но всичко това е преди да срещне трите вещици – Тиодора (Мила Кунис), Иванора (Рейчъл Уайс) и Глинда (Мишел Уилямс), които не са убедени, че той е великият магьосник, когото всички са очаквали. Въвлечен по неволя в епичните проблеми, пред които са изправени страната Оз и обитателите й, Оскар трябва да установи кой е добър и кой лош преди да е станало късно.
Като пуска в ход своите фокуснически умения, чрез илюзия, находчивост и дори мъничко магьосничество, Оскар се преобразява не само във великия и могъщ Магьосник от Оз, но и в по-добър човек.
 
Играта се осъществява с любезното съдействие на нашите приятели и партньори от:
logo BC Logo 300 copy twifun-bg copy logo
like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook
 Muse-BG-Forum-logo-300x129  vampirediariesbg_logo    
like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook
sever.bg  Lucky.star_logo

like-us-on-facebook like-us-on-facebook

Коментари: