Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12503
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

вторник, 5 февруари 2013 г.

CINEBUM Форум Филм и ИК КРЪГОЗОР ви запознават с “Прелестни създания” в новата игра

CINEBUM, Форум Филм и ИК КРЪГОЗОР ви въвличат в свят на чародейци, магьосници, древни проклятия и изпепеляваща любов…..  Днес стартираме нашата съвместна инициатива, с която ще ви въвлечем в един истински свят на прелестни създания. Премиерата на дългоочакваната екранизация е насрочена за 15.02.2013г. и за територията на страната ни се разпространява от Форум Филм България. Романа е на родния пазар, благодарение на ИК КРЪГОЗОР! Играта е онлайн, благодарение на www.cinebum.eu  ……
Дали познавате светът на чародейците и странното семейство на Лена? Или за първи път ще се сблъскате с тях? Знаете ли къде и как да търсите? Да? Не?
Трима души. Три роднински връзки. Шест възможности. Напаснете роднините в съответните връзки, отключете формата за регистрация и подайте данните си. Очакват ви:
1) Книга по избор “Прелестни създания”; “Прелестен мрак” или “Прелестен хаос” + двоен билет за кино, за прожекция на “Прелестни създания”.
2) Двоен билет за кино, за прожекция на “Прелестни създания”- х 3, осигурени от официалния разпространител на филма за територията на България ФОРУМ ФИЛМ
Parva-korica_Prelestni_suzdaniq1 Prelesten mrak 2.Parva korica-Prelesten haos
Играта е позиционирана тук:
Там ще намерите пълните условия за участие, срокове и начини за получаване на наградите!
“Прелестни създания” е първата екранизация от поредицата. Гледаме премиерно за България от 15.02.2013г.
Beautiful_Creatures_9
Тинейджърът от малко градче ИТЪН УЕЙТ /Олдън Ерънрайх/ мечтае да избяга от обикновения си живот до деня, в който среща ЛИНА ДЮШАНЕС /Алис Енглърт/. Тя го привлича много силно, това е момичето, за което е мечтал – буквално. Имат еднакво чувство за хумор. И двамата са останали без майка. И без да подозират са неразривно свързани от свръхестествени събития, случили се дълго преди да бъдат родени.
Дори когато Лина признава, че е вещица и го предупреждава, че може да пострада дори само от близостта с нея, чувствата на Итън остават непроменени. Но с наближаването на 16-тия рожден ден на Лина нещата излизат безнадеждно от контрол. Лина знае, че силите на Светлината и Мрака скоро ще влязат в схватка, за да я привлекат към доброто или злото и се бои за сигурността на Итън. Затова тя прави невероятна саможертва: изтрива любовта им от паметта на Итън. Ала връзката им е неизбежна и когато Мракът застрашително наближава Лина тя трябва да избира между спасяването на Итън и запазването на всичко друго, което й е скъпо.

Източник: cinebum.eu

Коментари: