Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12503
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

понеделник, 21 януари 2013 г.

“Урок по ловене на вещици” е новата ни игра, посветена на “Хензел и Гретел: Ловци на вещици”

От днес (21.01.2013г.) стартираме най-новата ни инициатива, посветена на кървавото зрелище “Хензел и Гретел: Ловци на вещици”. Инициативата е организирана с официалния разпространител на филма за територията на България ФОРУМ ФИЛМ. Играта е разположена на адрес:

Там ще откриете нашият урок по ловене на вещици. Там ще се научите как СЕ и как НЕ СЕ убиват вещици. Научите ли си урока, издържите ли малкия ни изпит, влизате в нашия списък, от който на лотариен принцип в края на инициативата ще изберем трима от вас, които ще си поделят наградите. А те са любезно предоставени от официалния разпространител на “Хензел и Гретел: Ловци на вещици” за територията на България- ФОРУМ ФИЛМ.

1) Оригинален чифт кожени ръкавици без пръсти “Хензел и Гретел: Ловци на вещици”
2) Двоен билет за прожекция на “Хензел и Гретел: Ловци на вещици”- 2 бр.
“Хензел и Гретел: Ловци на вещици” тръгва по родните екрани на 3D и IMAX 3D от 25.01.2013г. Разпространява Форум Филм България!
В „Хензел и Гретел: Ловци на вещици“ Хензел (Джереми Ренър) и Гретел (Джема Артъртън) са отлично обучени и безстрашни професионални ловци на глави, експерти в откриването и убиването на вещици. И двамата са силни бойци, отдадени на каузата и на грижата да се закрилят взаимно. От ловци Хензел и Гретел се превръщат в плячка и ще трябва да се изправят срещу зло, много по-силно от вещиците…тяхното минало.

 
Играта се осъществява с любезното съдействие на нашите приятели и партньори от:
logo BC Logo 300 copy twifun-bg copy logo
like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook
 Muse-BG-Forum-logo-300x129  vampirediariesbg_logo    
like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook

Източник: cinebum.eu

Коментари: