Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12503
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

неделя, 20 януари 2013 г.

Шестима от вас се срещат от близо с “МАМА”

Днес приключи инициативата, посветена на първият свръхестествен трилър за 2013г. “МАМА”! Играта, която стартирахме на 8-ми този месец, заедно с официалния разпространител на филма, за територията на България ФОРУМ ФИЛМ се осъществи с любезното съдействие на наши приятели и партньори.Играта се осъществява с любезното съдействие на нашите приятели и партньори от:
logo BC Logo 300 copy twifun-bg copy logo
like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook
 Muse-BG-Forum-logo-300x129  vampirediariesbg_logo    
like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook
За 12 дни, вие имахте възможност да посетите фейсбук профилът на CINEBUM и в специално създадения таб “МАМА” да разгледате трите кадъра от филма. В един от тях, бяхме вмъкнали допълнителен елемент, който ОТСЪСТВА в оригиналния кадър от филма. Вие чисто и просто трябваше да регистрирате неговото наименование и вашите данни, за да попаднете в нашия списък, от който да изтеглим 3-ма, които получават двойни билети за прожекция на “МАМА” в цялата страна.  За 12 дни, точно 401 от вас заявиха желанието си за среща на 4 очи с “МАМА” в най близкия кино салон. 6-ма я получават.
И така, победителите, които печелят двоен билет за прожекция на “МАМА” са:
Петко Тодоров, който при регистрацията си е посочил, че ще гледа филма в СИНЕМА СИТИ, гр. Пловдив
Александра Петрова, която при регистрацията си е посочила, че ще гледа филма в кино “Арена” в гр. Велико Търново
Инес Кондрова, която при регистрацията си е посочила, че ще гледа филма в СИНЕМА СИТИ гр. Русе.
Честито на всички победители. Както ще разберете и от уведомителните писма, които ще получите на и-мейлите, оставени при регистрацията ви, вашите билети, ще могат да бъдат взети от касата на посоченото от вас кино в срок от 7 дни, считано от 25.01.2013г. След изтичане на този срок, организаторите не носят отговорност за непотърсени награди.
“Мама” вече е в кино салоните в цялата страна от 18.01.2013г. Разпространява Форум Филм България.
Гилермо дел Торо представя “Мама“ – свръхестествен трилър, който разказва завладяващата история на две момиченца, изчезнали в гората в деня на убийството на родителите си. Когато са спасени години по-късно и започват нов живот, те откриват, че някой или нещо все още иска да идва да ги завива вечер.
Преди пет години сестрите Виктория и Лили са изчезнали безследно от дома си. Оттогава чичо им Лукас /Николай Костер-Валдау/ и приятелката му Анабел /Джесика Частейн/ ги търсят трескаво. Но когато по чудо децата са открити живи в порутена колиба, двамата започват да се чудят дали момичетата са единствените гости, които са приели в дома си.
Анабел се опитва да приобщи децата към нормалния живот, но все повече се убеждава, че в дома им има злонамерено присъствие. Дали сестрите изживяват травматичен стрес или идва да ги посещава дух? Как момиченцата са оцелели съвсем сами през всички тези години? Докато търси отговори на тези тревожни въпроси, новата майка открива, че шепотът, който чува вечер, идва от устните на смъртоносно присъствие.
 

Източник: cinebum.eu

Коментари: