Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

сряда, 9 януари 2013 г.

Играта “МАМА” ще накара 6-ма от вас да се страхуват…

CINEBUM и Форум Филм България стартират най-новата си инициатива, посветена на ужасът “МАМА”, който от 18.01.2013г. атакува родните кино екрани, с продуцент Гилермо Дел Торо. Ние, с официалния му разпространител, спретнахме малка заигравка, която ще донесе на 3-ма от вас по един ДВОЕН билет за прожекция на “МАМА” в цялата страна. Играта се намира в специално конструираното фейсбук приложение, в профила на CINEBUM на адрес:
Там ще откриете нашия бутон “СПЕЧЕЛИ”. В него е приложението, където трябва да:
- харесате страницата на CINEBUM
- да размърдате силно мозъците си
- да изчакате края на инициативата
- да си стискате палци
- спечелвайки един от двойните ни билети за кино, да си изберете приятел, който ще заведете да се страхува заедно с вас, гледайки “МАМА”.
Стартирахме на 08.01.2013г. и ще приключим на 20.01.2013г. или ТОЧНО 2 дни след официалната премиера на “МАМА” за България.
Подгответе се, защото “МАМА” идва….
Гилермо дел Торо представя “Мама“ – свръхестествен трилър, който разказва завладяващата история на две момиченца, изчезнали в гората в деня на убийството на родителите си. Когато са спасени години по-късно и започват нов живот, те откриват, че някой или нещо все още иска да идва да ги завива вечер.
Преди пет години сестрите Виктория и Лили са изчезнали безследно от дома си. Оттогава чичо им Лукас /Николай Костер-Валдау/ и приятелката му Анабел /Джесика Частейн/ ги търсят трескаво. Но когато по чудо децата са открити живи в порутена колиба, двамата започват да се чудят дали момичетата са единствените гости, които са приели в дома си.
Анабел се опитва да приобщи децата към нормалния живот, но все повече се убеждава, че в дома им има злонамерено присъствие. Дали сестрите изживяват травматичен стрес или идва да ги посещава дух? Как момиченцата са оцелели съвсем сами през всички тези години? Докато търси отговори на тези тревожни въпроси, новата майка открива, че шепотът, който чува вечер, идва от устните на смъртоносно присъствие.
 

Източник: cinebum.eu

Коментари: