Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12503
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

четвъртък, 6 декември 2012 г.

"Хобит: Неочаквано пътешествие" с хобитски награди в CINEBUM

Най-очакваният филм за годината. Най-обичаната поредица на нашето време. Най-любимото ни място…. Средната земя. Да се завърнем към нея. Да я посетим отново. Да се впуснем в НЕОЧАКВАНО ПЪТЕШЕСТВИЕ. Датата е 14.12.2012г. Мястото е най-близкият кино салон. “Хобит: Неочаквано пътешествие” идва заредил своите заклети фенове с извънземни очаквания и трепет в сърцето от повторната среща с познати лица и локации от един болезнено обичан свят – този, който вече повече от 50г. ни се усмихва от страниците на толкиновия роман.
Сигурни сме, че никой от вас не се е съмнявал че ще подминем тази така чакана премиера. Просто нямаше как. Заредили сме торбата с награди от Средната земя. Преборили сме всички трудности насреща ни и ви отправяме едно колкото очаквано, толкова и неочаквано предизвикателство!
 

Нашата игра, посветена на “Хобит: Неочаквано пътешествие” стартира ДНЕС (05.12.2012г.) и ще приключи на 20.12.2012г., като още на следващия ден ще изтеглим и обявим победителите!  Играта е позиционирана на адрес:

Там ще откриете ВСИЧКИ правила за участие, награди, срокове и неочакваното ни и ТРУДНО предизвикателство. В едно сме сигурни – след като изиграете нашата игра, ще научите всички УЖАСНО ТРУДНИ 13 имена на спътниците на Билбо в неговото НЕОЧАКВАНО ПЪТЕШЕСТВИЕ.
Участниците в играта, се борят за разпраделението на ОРИГИНАЛНИ награди “Хобит: Неочаквано пътешествие”, любезно предоставени от официалния разпространител на филма за територията на България – ФОРУМ ФИЛМ!
1) Оригинална чанта “Хобит: Неочаквано пътешествие”- 1 бр,


2) Оригинален, кожен тефтер “Хобит: Неочаквано пътешествие”- 1 бр.
 3) Оригинална, сглобяема подложка “Хобит: неочаквано пътешествие”- 2 бр.
 

Коментари: