Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

неделя, 2 декември 2012 г.

"Колекционирай КЪСЛЪР" е новата игра на CINEBUM и PRO BOOK LTD.

Издателство PRO BOOK LTD. е една от причините на българския книжен пазар да присъстват прекрасните романи на майстора Клайв Къслър. Колегите от www.cinebum.eu не удържахa на изкушението и селектирахa грижливо 4-те, които според тях са най-зареждащи и силни. В поредната им съвместна инициативата с издателството двама от участниците, ще могат да приберат пълната колекция от 4-те романа, която включва:


Тъй като сюжетът се развива в началото на 1900 г., романът предлага невероятната възможност за ненаситния автомобилен ентусиаст Клайв Къслър да представи някои класически автомобила от времена, когато експериментите в разнообразието от стилове е най-голямо, защото са прекалено малко установените до момента стандарти.
1906 г. : В продължение на две години западните щати на Америка търпят поредица от банкови обири. Извършва ги един-единствен мъж, който хладнокръвно избива всички свидетели, след което изчезва безследно. Изнервено от грабежите на „Бандита касапин”, правителството на САЩ вкарва в играта най-добрия, с когото разполага.
1909 година. Европа се готви за война. САЩ се готви за шоу – предстои първото международно авиосъстезание. За някои от участниците първото място означава слава и пари, за други – възможността да унищожат десетки страни, стотици градове и милиони хора…
1908 г. е година на безмилостен военен шпионаж между Великите Сили. Международното напрежение расте, тъй като светът се е поел пътя към военен сблъсък.


Може да научите ВСИЧКО за всяко от четирите заглавия, като кликнете върху неговото име по-горе! Играта стартира на 30.11.2012г. и ще приключи на 15.12.2012г. На следващия ден ще бъдат изтеглени двама от участниците, които ще приберат колекция от четирите романа

Коментари: