Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

неделя, 9 декември 2012 г.

Достоен финал, за достойна инициатива “Чудната петорка”- играта приключи!!!

Днес слагаме ТОЧКА на една инициатива, която ще остане в архивите на CINEBUM като първата с такъв брой регистрации. В играта ни, която съвместно организирахме с ФОРУМ ФИЛМ и посветихме на най-гледания филм в България за изминалия уикенд “Чудната петорка” получихме точно 4120 регистрации. Разбира се причината е, че не сме поставяли ограничение на участниците да се регистрират за САМО една награда, повечето са се регистрирали за 2, за 3, че някои дори и за 4 награди. Но дори да разделим цифрата на 2, 3 или 4 смело можем да заявим че 1000 УНИКАЛНИ регистрации са ознаменували тази инициатива и нейните 5 ЧУДНИ награди! Ако трябва да направим класация за най-трудна за спечелване награда, нещата ще изглеждат така:
5) Оригинален 3D пъзел- глобус  от Великденския заек- 377 регистрации (правилно отговорили)
- правилният отговор тук бе “10 яйца”, ако се загледате добре, зад гърба му ще видите още 1 бр. на хълма и още 1 бр. под гъбата :)
4) Оригинален снежен глобус, от Сънчо- 522 регистрации (правилно отговорили)
- отговор на неговата плетеница бе “ПАЗИ СЪНИЩА” или точно с това се занимава героят
3)  Оригинален ученически комплект, от феята на Зъбките-  551 регистрации (правилно отговорили)
- отговор на нейната загадка бе: “МОНЕТА” или онова, което тя оставя под възглавницата на спящите деца, в замяна на зъбчето им
2) Оригинална нощна лампа от Дядо Коледа- 576 регистрации (правилно отговорили)
- правилният отговор е “Е”, защото другите две подаръчета, които най-са ви заблудили са “О”, където през панделката се подава една ръчичка на джудже и “Д” където под подаръка има крачета на джудже
1)  Оригинална коледна украса, от Джак Скреж- 595 регистрации (правилно отговорили)
- отговор на неговото питане беше: “ДЖАК СКРЕЖ” или той самият липсва от снимката, която ви показахме
Точно 1499 са погрешните отговори, като най много са за питанката на Великденския заек, следвана от подаръчетата на Дядо Коледа. Но каквото и да си говорим, четирима от вас си спечелиха оригинални награди от “ЧУДНАТА ПЕТОРКА”, любезно предоставени от официалния разпространител на филма за територията на България ФОРУМ ФИЛМ. Победителите още снощи бяха качени в секция победители, на страницата на играта:
Оригинален 3D пъзел- глобус, печели:
Васил Димитров от гр. Велико Търново
Оригинален снежен глобус, печели:
Валентина Петкова от с. Арчар 
Оригинален ученически комплект, печели:
Диана Чернева от гр. София 
Оригинална нощна лампа, печели:
Василена Игнатиева от гр. Костенец 
Оригинална коледна украса, печели:Димитър Валентинов от гр. Шумен


Честито на победителите! Молим всеки от вас, да отговори на съобщението, което ще получи на и-мейлът, който сте оставили при регистрацията си, за да уточним най-удобният за вас начин за получаване на наградите ви. Всяка награда, ще бъде доставена напълно безплатно до посочен от спечелилия я адрес.
CINEBUM благодари най-сърдечно на нашите приятели и партньори, които и помагаха в отразяването на инициативата! Уважаеми колеги, БЛАГОДАРИМ ВИ!

 
 
 
 
 
 
“Чудната петорка” вече е в кино салоните в цялата страна и е превзела българския боксофис. Не пропускайте възможността да си подарите частичка коледно настроение още преди празникът да е настъпил. Дано да сме спомогнали и ние за това.
С най-добри пожелания:

Коментари: