Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12503
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

вторник, 23 октомври 2012 г.

Пътешествие из ада с изчадията от "САЙЛЪНТ ХИЛ: ОТКРОВЕНИЕ 3D"- игратаОт 31-ви октомври предпремиерно за България стартира продължението на един от найк-ужасяващите филми, снимани някога. Изчадията от САЙЛЪНТ ХИЛ разгръщат първичната си мощ и всяват ужас на 3D в предстоящтя "Сайлънт Хил: Откровение 3D"!
По случай премиерата на филма, www.cinebum.eu и Форум Филм България, са решили да ви въвлекат в своеобразно пътешествие из руините на САЙЛЪНТ ХИЛ, в търсене на тайнствен кадър. Играта е позиционирана на адрес:
  Запомнете кървавия кадър! Изгледайте смразяващия трейлър на "Сайлънт Хил: Откровение 3D"! Открийте ТОЧНО на коя секунда във филма, се появява въпросния кадър. Регистрирайте предположението си и заведете БЕЗПЛАТНО приятел на едно истинско кино приключение, със заглавие "САЙЛЪНТ ХИЛ: ОТКРОВЕНИЕ 3D"!

Трима от вас, ще приберат двойни билети за прожекция на филма, любезно предоставени от официалния му разпространител за територията на  България- ФОРУМ ФИЛМ!
На страницата на играта ще намерите пълни напътствия за участие, формата за регистрация и правила.
Играта продължава от 22.09.2012г. до 04.11.2012г. Победителите ще бъдат обявени на 5-ти ноември на страницата на играта, www.cinebum.eu и каналите на Форум Филм България!
Гледайте "Сайлънт Хил: Откровение 3D" премиерно от 02.11 и предпремиерно от 31.10.2012г.  в кината и  IMAX! Разпространява ФОРУМ ФИЛМ БЪЛГАРИЯ!

Трейлър на филма със субтитри на български език, тук:
 

Източник: cinebum.eu

Коментари: