Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

петък, 19 октомври 2012 г.

"007 КООРДИНАТИ СКАЙФОЛ" раздава оригинални Джеймс Бонд награди в CINEBUMОт 26-ти октомври премиерно за България стартира най-новият филм за Джеймс Бонд. Агент 007 този път ще броди света, лоялността му ще бъде поставена на карта  и в центъра на събитията ще са едни координати, с наименованието СКАЙФОЛ!
По случай премиерата на филма, www.cinebum.eu и Форум Филм България са решили да ви въвлекат в своеобразна обиколка на света, в търсене на координатите СКАЙФОЛ. Играта е позиционирана на адрес:

Пребродете целия свят! Отидете в най-горещите точки на нашата планета! Зад всеки град във виртуалната карта на играта се крие кадър от филм от поредицата. Само зад ЕДИН град, се крие кадър от "007 КООРДИНАТИ: СКАЙФОЛ". Под кадъра са търсените координати. Пребродете градовете! Намерете кадъра! Открийте координатите СКАЙФОЛ и ги регистрирайте.
Трима от вас, ще приберат нашите тематични награди, любезно предоставени от официалния разпространител на филма за територията на  България- ФОРУМ ФИЛМ!
На страницата на играта ще намерите пълни напътствия за участие, формата за регистрация и правила.
Играта продължава от днес (19.10.2012г.) до 02.11.2012г. Победителите ще бъдат обявени на 3-ти ноември на страницата на играта, www.cinebum.eu и каналите на Форум Филм България!Гледайте "007 КООРДИНАТИ: СКАЙФОЛ" от 26-ти октомври в кината и  IMAX! Разпространява ФОРУМ ФИЛМ БЪЛГАРИЯ!

Трейлър на филма: 

Източник: cinebum.eu

Коментари: