Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12503
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

петък, 28 септември 2012 г.

“КОЙ Е LOOPER-А?” играта на CINEBUM и Форум Филм стартира

CINEBUM и Форум Филм България ви канят на БЕЗПЛАТНО  пътешествие във времето…
От 5-ти октомври по родните екрани ПРЕМИРНО тръгва “Looper: Убиец във времето”. Новият футуристичен екшън-трилър е с участието на Брус Уилис и Джоузеф-Гордън- Левит. Предпремиерно, в избрани кина, той може да бъде видян още от днес. Ние ви предлагаме възможност да приберете безплатни билети за филма и да го изгледате заедно с приятел  или любим. Билетите са любезно осигурени от официалния разпространител на “Looper: Убиец във времето” за България- ФОРУМ ФИЛМ!  Играта се намира на адрес:
В „LOOPER: Убиец във времето” годината е 2072-ра, когато пътуването във времето е реалност, но е незаконно и достъпно само на черния пазар. Група наемни убийци, наречени loopers, работят за престъпен синдикат. Босовете изпращат мишената назад във времето и задачата на looper-а  е просто да я застреля и да се отърве от тялото. Жертвата изчезва от бъдещето и looper-а се освобождава от труп, който на практика не съществува. Чиста и ефикасна система, стига да не допуснеш някоя от пратките да ти се изплъзне…
Героят наДжоузеф Гордън – Левит е опитен looper, който преследва жертвите си в паралелната вселена на тяхното минало, където ги унищожава още преди да са станали достатъчно силни, за да му се противопоставят. Всичко върви добре, докато следващата мишена не се оказва неговото собствено „Аз”.

Играта се осъществява с медийната подкрепа на:
   
Най-добрият сайт за фентъзи:
Първият сайт за български обложки:
Книгата, преди всичко:
 
Конкурси, томболи и игри с награди:
Форумът на всички сериали:Източник: cinebum.eu

Коментари: