Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12503
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

вторник, 31 юли 2012 г.

“Теория за любовта от пръв поглед” – игра на CINEBUM и Издателство ЕРА

Издателство ЕРА и cinebum.eu ви предизвикват с невероятно лятно изкушение! Потопете се в магията на любовта от пръв поглед с романа “Теория за любовта от пръв поглед” на Дженифър Смит!
Дженифър Смит е завършила творческо писане в Шотландия и работи като редактор в Ню Йорк. Нейните книги са преведени на 28 езика, а следващият й роман се очаква в началото на 2013 година.
В “Теория за любовта от пръв поглед” ще прочетете за най-лошият ден от живота на 17-годишната Хадли. По всяка вероятност тя ще закъснее за сватбата на баща си с жена, която дори не познава. Без никакво желание да присъства, Хадли е сигурна, че това е знак от съдбата.
И тогава, сред тълпата, среща Него.
Името му е Оливър и… случайно е настанен да пътува до нея……
Дългият път минава за миг, а след това двамата се изгубват в хаоса. Хадли не знае нито фамилията му, нито неговия номер, нито адреса му… Ще се намеси ли съдбата отново, за да ги срещне поне още веднъж?
В традицията на най-добрите романтични истории „Теория за любовта от пръв поглед” е една от най-забележителните тийн книги на годината, издадена в 28 страни. Планира се екранизация, която според режисьора ще повтори успеха на „Когато Хари срещна Сали” и ще се превърне в голямата любовна история на младото поколение.
Издателство ЕРА ви вдъхновява с трейлър:

 

Даваме ви възможността да спечелите две страхотни награди –  копие на “Теория за любовта от пръв поглед” на Издателство ЕРА и един оригинален, ръчно изработен калъф за e-четец!
Може да се включите в играта като отговорите правилно на въпроса:
“Къде се запознават Хадли и Оливър – двамата главни герои в “Теория за любовта от пръв поглед”?
Вариантите са три и се крият в снимката в дясно.
Верният отговор според вас, както и данните си, моля попълнете в регистрационната форма по-долу.
За нетърпеливите да полегнат на плажа с тази развлекателна и изпълнена с приключения книга в ръка, могат да я поръчт ОЩЕ СЕГА ТУК! Разберете, възможна ли е любовта от пръв поглед или това е само теория…..?


Всички регистрирали се с правилен отговор на въпроса, ще участват за разпределението на нашите награди, любезно предоставени от Издателство ЕРА.
 
Играта ще се осъществи в периода от 30.07.2012г.  до 03.08.2012г. късметлиите ще бъдат обявени на  04.08.2012г.
Присъединете се и към ФЕЙСБУК СТРАНИЦАТА на Издателство ЕРА, за да следите за събитията и новите заглавия около тях! Благодарение на тях четем невероятните истории на Никълъс Спаркс, Поредиците на Агата Кристи, книгете от раздела ЕраТййн, съвременните майстори на трилър и много други.

Играта се осъществява, с любезното съдействие на нашите партньори и приятели от:

Най-добрият сайт за фентъзи:
Първият сайт за български обложки:
 
Книгата, преди всичко:
 
Конкурси, томболи и игри с награди:
Форумът на всички сериали:

Източник: cinebum.eu

Коментари: